PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=758685}

Droga do szczęścia

Un Camino hacia el Destino
2016
8,2 228  ocen
8,2 10 1 228
Droga do szczęścia
powrót do forum serialu Droga do szczęścia

Pod koniec grudnia zobaczymy ostatni odcinek "Drogi do szczęścia". TV4 rezygnuje z emisji tej telki (prawdopodobnie z powodu słabych wyników oglądalności). Od 2 stycznia w paśmie o 17 zobaczymy telkę "Trzy razy Ana" (org. "Tres veces ana").

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Oglądałam dzisiaj pierwszy odcinek. Jak na razie ciężko mi jest coś powiedzieć, no wiadomo jak po pierwszym odcinku. Aktorka miała sporo pracy bo gra 3 siostry, a to na pewno nie jest łatwe. Pierwszy odcinek taki średni. No ale wszystko przebiła Ana Leticia swoim wyznaniem do wujka! Tego się nie spodziewałam. Ja wiem, że kobiety wolą starszych, ale to jej wujek. Kiedy oglądałam Trzy Razy Ana też się dziwnie czułam. Chciałabym dokończyć DDS wtedy inaczej spojrzałabym na tę telkę.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

Nom, wiadomo juz cos z DDS?

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Tylko tyle, że jest info że wróci w marcu.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

Ok, dzieki za info.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

Na cda pisali w komentarzach że to pewne. Ale ja nie wiem co o tym myśleć. Zobaczymy w marcu.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

Ciekawe ile jeszcze razy będą emitować Dom nie do poznania hmmm.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

No ja też jestem ciekawa. Włączam TV4 zawsze kilkanaście minut przed czasem i właśnie wtedy to leci. Zerkam trochę na to. Nie mówię takie programy też są potrzebne i na pewno mają swoich zwolenników, ale ja bym wolała oglądnąć o tej porze Drogę do szczęścia (to byłby dla mnie raj) swoją drogą to ile jest serii/ odcinków Domu nie do poznania? Leciało już tyle telek, które się skończyły a to też dalej leci.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

Jest 9 sezonów a odc. 266 i oni to emitują bez końca juz nie wiem który to juz raz straciłem juz rachubę.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

taa szkoda ze na emitowanie bez konca takich programów licencje stacja ma a na taką perełke jak ,, Droga do szczęścia ,, juz nie ma . Przestałam juz wierzyć w powrót tego serialu . stacja bedzie obawiała sie o oglądalnosc ,, po przerwie ,, choc oczywiście moznaby było pewnie puścic przed emisją 42 odc jakieś krótkie przypomnienie wczesniejszych odc tak jak np w ,, Słodkiej miłosci,,

ocenił(a) serial na 10
Ancla

Serial wróci w marcu. Na telenowel. blog tak piszą. A tam zazwyczaj mają sprawdzone informacje.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

Gdzie to pisze bo znowu nie moge tego znalesc.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

droga do szczęścia wróci na antenę w marcu na YouTube tak wystarczy wpisać i Ci wyskoczy.

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

aha ok dzieki

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Obyście mieli racje ja napewno nie zapomne o tej telenoweli i bede czekac puki co obejżałam 42 i 43 odc w oryginale na wlext , ale to nie to samo jak się rozumie co trzecie słowo . Swiat latino też pisał ze być może przetłumaczy serial , jak nie wyemitują dalszych odc , ale to nic pewnego

Ancla

Jeśli "Droga do szczęścia" nie wejdzie w marcu w miejsce telki "Po prostu Maria" to możemy już zapomnieć o kontynuacji tej telki. Bo jaki sens miałaby emisja serialu po tak długiej przerwie, większość osób zapomni o wielu wątkach. Ewentualnie w grę wchodzi emisja od pierwszego odcinka np. na jesień 2017 :)

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

Tez tak myśle , ze jak nie wroci w marcu to możemy zapomniec ze kiedykolwiek wróci , choć szczeże wątpie , ze ja dokonczą . Straciłam zaufanie do tej stacji . Wydaje mi się coraz bardziej , ze jakby chcieli juz dawno postarali się o przedłużenie licencji przeciez serial miał dobra oglądalnosc wydaje mi się ze lepszą niż ,, poprostu Maria,, i kilka innych telek , , Wszedzie tez piszą gdzie mozna obejżec w oryginale więc mogą dojsc do wniosku ze komu zalezy to i tak obejży . Ja jak juz to wczesniej pisałam obejżałam sobie 2 odc na Wlext , ale to sie mija z celem jak sie nie zna języka zbyt dobrze mimo ze dialogi nie są jakies skomplikowane

ocenił(a) serial na 10
Ancla

Chciałam jeszcze zapytac oglądacie ,, TVA ,,?? Ja od samego początku postanowiłam nie oglądać i nie oglądam własnie ze względu na przerwanie UCHED

Ancla

Dokładnie gdyby chcieli już dawno przedłużyli by licencję na ten serial. A co do TVA to ja oglądam. Czekałem na emisję w Polsce. Telka jest świetna, zaczyna się rozkręcać.

ocenił(a) serial na 10
Ancla

Ja oglądam TVA.

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

No właśnie, jakby to było gdyby DDS wróciło na antenę? Od pierwszego odcinka by puszczali czy od tego na którym skończyli? Bardzo jestem ciekawa jakby to zrobili.

Klaudi78

Też mnie to ciekawi. Znając życie pewnie wznowili by emisję na tym odcinku na którym skończyli. Chociaż lepiej by było jakby puścili od początku. TVA skończy się pod koniec czerwca, nowości po tym napewno nie dadzą. Jeśli by dali DDS od pierwszego odcinka po Marii to akurat emisja zakończyła by się pod koniec wakacji. Wtedy ładnie od września mogliby dać 2 nowości :)

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

No właśnie byłoby super :)

ocenił(a) serial na 10
Klaudi78

A jakie telki chcielibyście zobaczyć?

Klaudi78

Ja liczę na "Que te perdone Dios", "Lo imperdonable", "Las Amazonas" i "Vino el amor" :) Najbardziej czekam na tą ostatnią ;)

misterioso_x

A wy ? ;)

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

Ja tylko czekam na info o dalszych odc.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Ja też.

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

Tej ostatniej nie kojarzę a o czym ona by była. A te trzy wcześniejsze propozycje podane przez Ciebie to ja też na nie czekam jeszcze jakby była telka z Pauliną Goto Mi Corazon Is Tuyu" i oczywiście Droga do szczęścia a i jeszcze Pasion y Poder i El Color de pasion".

Klaudi78

Ta ostatnia telka tj. "Vino el amor" jest wielkim hitem w Meksyku. Ma nawet wyższe słupki oglądalności od "Tres veces Ana". Krążą nawet plotki o przedłużeniu emisji z powodu wysokiej popularności serialu :) To telka z Iriną Baevą, Gabrielem Soto, Cynthią Klithbo, Kimberly Dos Ramos, Christianem dr la Campa i Laurą Carmine :)
Nie czekam na "Mi corazón es tuyo" ze względu na to, że nie przepadam za komediówkami. W Polsce też nie są popularne i nie przyjmują się, więc raczej małe szanse na emisję. Codo reszty to chętnie bym obejrzał :) No i oczywiście też liczę na dalszą emisję "Drogi do szczęścia" ;)

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

Dzieki za informacje

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

To prawda, że to komediówka tak pomyślałam po czołówce. Jeszcze jest Amor de barrio - sądzę, że też komediówka.Ale skoro "Moja nadzieja" była komediówką i została u nas puszczona to może jest nadzieja na te dwie :) A na "Mi corazón es tuyo" chciałabym ze względu na Paulinę Goto, zobaczyć ją w innej roli.
https://youtu.be/F1zursxecNc Chciałabym wiedzieć co myślisz o tym filmiku, podobno te telenowele zostały wykupione, ale nie wiem czy źródło jest wiarygodne.

Klaudi78

Z tego co mi wiadomo to "Moja nadzieja" została słabo przyjęta przez polskich widzów. Oglądalność ogólnie była słaba, ale po zakończeniu emisji Włoszki w czerwcu ubiegłego roku, gdy MN została przeniesiona w jej miejsce, radziła sobie jeszcze gorzej. U nas telki się nie przyjmują, podobnie było z komediówką Televisy "Ja, ona i Eva" emitowaną na Pulsie. Z powodu słabej oglądalności przenieśli ją do Pulsu 2 i w dodatku na godzinę 6 rano. Być może jakaś inna stacja spróbuje z komediówkami.
Co do tego filmiku to napewno nieprawda, już kiedyś trafiłem na niego. Taki filmik może stworzyć każdy, konto też jest niewiarygodne. Zresztą żadna z tych telek nie była emitowana w Polsce, więc mamy jasne wyjaśnienie ;)

ocenił(a) serial na 10
misterioso_x

No cóż mi się podobała Moja nadzieja. Nie miałam pojęcia, że miała taką słabą oglądalność. Sądzę, że Polacy nie lubią komediówek. Ja tam lubię komedie, ale nie wszyscy muszą. Całkiem możliwe, że konto jest niewiarygodne, a ta osoba wybrała sobie telenowele na chybił trafił. Ciekawa jestem czy chociaż jedna telenowela z wymienionych ma szansę polecieć u nas.