PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41134
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

Ulubiona postać!

ocenił(a) serial na 6

Taka ankieta mała. Jaka jest wasza ulubiona postać z serialu? Podajcie imię(lub pseudonim) oraz wyjaśnienie dlaczego akurat ta osoba.

Ja zacznę;]

Moja ulubiona postać to Murdock. Lubię go za te jego szaleństwo, teksty oraz przede wszystkim jak denerwuje Barakusa;]Bardzo też lubię Face'a, ale najlepszy pilot świata jest mimo wszystko lepszy;]

ArriS

Hannibal,nie mam pojęcia dlaczego ;-)

ArriS

Murdock. Bo jest fajnym facetem, ma poczucie humoru, jest szalony i szurnięty, ale i poważny kiedy trzeba.
Druga postać to pułkownik Roderick Decker. Lubię go, bo jest straszliwie zawzięty na Drużynę A. Podoba mi się, kiedy oni mu uciekają, a on się wtedy bardzo denerwuje...

alex_78

Zdecydowanie "Hannibal"- jakoś tak najbardziej pasuje mi ze wszystkich, opracowuje plany ( w końcu przydomek zobowiązuje), robi przebieranki itp. Jakoś tak mi najbardziej podpasował- Murdock w końcu jest świrem, "Buźka" jest lalusiowaty, a B.A. nosi za dużo złota i ma irokeza :)))

ArriS

Murdock...jest najlepszy i do tego świr,bez niego Drużyna A by się znudziła.

sewgol

Zawsze B.A. - za image, wbrew pozorom poczucie humoru no i ciągłe spory z Murdockiem :-)

ArriS

Face głównie za postępowanie z konietami;D

ocenił(a) serial na 10
ArriS

Buźka.Ponieważ był bardzo przystojny.Prawdziwa z niego ozdoba "Drużyny A".Generalnie wszyscy członkowie drużyny są fajni i bardzo charakterystyczni.

ocenił(a) serial na 9
R__Forester

Pierwszą postacią która bardzo mi przypadła do gustu to Hanibal za to że świetnie dowodzi Drużyną A no i zawsze mnie rozbraja jego tekst pod koniec każdej akcji ,,Lubie jak wszystko idzie zgodnie z planem" drugą postacią jest Murdock za poczucie humoru to że zachowuje się jak świr tylko bardziej pozwala go zapamiętać.

ocenił(a) serial na 10
ArriS

Buźka niezły koleś, podrywacz :D
A tak ogólnie to każdy ma w sobie to coś Murdock niezły świr, zawsze denerwuje Barakusa. Oraz Hannibal i jego teksty są momentami zwalające z nóg.

ocenił(a) serial na 9
stiffmeister

Tak Buźka to typowy kobieciarz dzięki temu nie da się go zapomnieć.
Co do Murdocka mimo że jest to leki świr to bardzo wywiera pozytywne wrażenie nie raz udowodnił że mimo swoich wariacji potrafi wymyślić coś co jest skuteczne:) Barakus mimo że zgrywa twardziela jest naprawdę wrażliwy i to momentami widać tylko inaczej to okazuje.
Hanibal przykład świetnego dowódcy dla niego nie istniało słowo niemożliwe zawsze wymyślił tak świetnie dopracowany plan że nie było mowy o porażce.

ocenił(a) serial na 10
ArriS

nie mogę się z zdecydować nie wyobrażam sobie filmu bez B.A murdocka buzki hannibala wszyscy są najlepsi

ocenił(a) serial na 10
ArriS

Bezsprzecznie Buźka!
Za urok osobisty; garderobę; mistrzostwo w postępowaniu z kobietami, zamkami i sejfami (niekoniecznie w tej kolejności); tysiąc sposobów na wyciągnięcie Murdocka ze szpitala i oczywiście cadillaca w środku wietnamskiej dżungli.
A najbardziej za to, że gra go Dirk Benedict;)Dobrze, że w końcu to jemu przypadła ta rola. No i jak na swoje 64 lata facet nadal jest szalenie przystojny;)

Pozdrawiam