PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41134
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

Mam problemy z 5 płytą wogóle mi nie czyta, dodatkowo komp sie zamula. W ogóle spostrzegłem, że już poprzednie płytki tej seri chodzą jakoś mułowato. Z innymi produkcjami DVD nie mam problemów. Mam wrażenie, że TV OKEY rżnie w nas w dupę bez wazeliny w dodatku wciskając płytki lipnej jakości, ponieważ jak wcześniej pisałem jakiekolwiej inne filmy DVD odpalaja mi się bez problemu.

ocenił(a) serial na 9
LeeHarveyOswald1986

U mnie na komputerze czytnik DVD wcale nie czyta tych płyt, więc oglądam na normalnym odtwarzaczu...tylko z tymi płytami mam taki problem. Może ktoś wie dlaczego??

MVP1984

A widzisz, ja nie posiadam takowego, nie wiem co może być stymi płytkami, ale wydaje mi się, że to wina tłoczni.

LeeHarveyOswald1986

Mi na kompie i PS2 czyta bez problemu, ale na stacjonarnym DVD nie czyta. Wina tłoczni. Napewno!

użytkownik usunięty
LeeHarveyOswald1986

Oczywiście że to wina tej cholernej tłoczni... Nie mogę wogóle na stacjonarnym odpalić płyty 16,17 :/ Na kompie bez problemu, inne chodzą bez zarzutu i na stacjonarnym i na kompie... Oni na coraz gorszych płytach to tłoczą, widać to gołym okiem.

ocenił(a) serial na 10
LeeHarveyOswald1986

Umnie wszystkie płytki z Drużyną (jak dotąd) działaja bez zarzutów i na kompie i na DVD.

ocenił(a) serial na 10
domino264

Ja miałem raz problem z 5 płytą w połowie filmu zatrzymywała sie...

użytkownik usunięty
LeeHarveyOswald1986

Widzę, że nie tylko ja miałem problemy z płytą. To niedobrze.

ocenił(a) serial na 10

nom ja mialem problem z ta plyta na ktorej byl odcinek o taksowkach :( kurde to sa uroki taniego wydania :(:(:( Oby nieustraszonego wydali godnie na szczescie niebedzie to tvokey ...:) wydanie bedzie drosze wiec powinno byc dobre:):):)

mihle

Można też zrobic sobie kopię płyty np na DVD RW i tak bez problemu obejrzeć

mihle

a skąd wiesz ze wydadzą nieustraszonego ?
i z czym będzie wydany ?

stachoo0

Więc ma być Nieustraszony???????? Ja wolałbym M*A*S*H'a.

ocenił(a) serial na 10
LeeHarveyOswald1986

a on byl wogule brany pod uwage??

ocenił(a) serial na 10
stachoo0

na filmwebie przeczytalem wejsdz na nieustraszonego i czytaj na dole:):):)