UROCZYSCIE OGŁASZAM ZE OD MARCA W TV OKEY BEDZIE WYDWANA DRUŻYNA A
TUTAJ DAJE LINK DO ZDJECIA Z PISMA Z REKLAMĄ I ZAPOWIEDZIĄ SERIALU
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/druyna-a/
No to bajerancko! Mam nadzieje ze wszystkie sezony wydadza! Powiedzcie mi w jaki dzien wychodzi ten TV Okey!?
Pierwszy numer za 1,95 PLN, kolejne zobaczymy. Na razie wszystkie seriale były po 3,99 PLN, ale zwiększają ilość stron, więc nie wiadomo, czy też nie cenę .
Owszem, TV Okey jest tygodnikiem ukazującym się co poniedziałek.
Co złe - nie ma możliwości zamówienia prenumeraty u wydawcy - jest to możliwe tylko na poczcie. Jeśli ktoś chce dostawać gazetę od kwietnia do czerwca włącznie musi się śpieszyć.
Poczta działa dobrze - dzień później po wydaniu gazeta była w skrzynce pocztowej. Pozwala to uniknąć ewentualnej podwyżki cen - poczta sprzedaje prenumeratę za 51,35 za 13 numerów czyli 3,95 PLN za numer...
no tak...tyle że jedna płyta - jeden odcinek,beznadziejnie...na jednej płycie spokojnie by się zmieściły 4 odcinki i wtedy byłby sens zeby wydali wszystkie 5 sezonów...a tak zbierać po jednym odcinku to troche zajmie..nie mówiąc o kosztach:)
Na ostatniej stronie owszem, ale wewnątrz numeru jest wciąż: "Co tydzień nowy odcinek"
Jednak w piśmie skierowanym do jednego z użytkowników dodatkidogazet.pl Amercom podał iż w jednym numerze na płycie będą 2 odcinki, a box na DVD będzie zawierał 2 płyty
pewne jest ze wydadza wszyskie 98 odcinkow no ale te wydanie 1 odcinek co tydzien to niewyglda zaciekawie pudelek jest 49 tyle nalczylem:D w kazdym dwie plyty wiec prawie 2 lata beda wydawac drzuzyne:(
bardziej bylbym zadowolony z takiego wydania jak X files (4 odcinki na plycie) do tego pelny opis kazdego odcinka a cena 25 zlotych jest w miare przyzwoita:) pozdro.
Nie do końca - będą 2 odcinki czyli wydawanie potrwa nie cały rok. Lepiej niż w przypadku 3 Planety od Słońca.
Na pierwszej plytce bedzie jeden odcinek związany z Miasteczkiem San Rio Blanco - a to dlatego ze sklada sie z dwóch epizodów i łącznie trwa 1,5 godziny. Później będą chyba wydawać po 2 odcinki. W sumie jest jeszcze jeden taki 2czesciowy odcinek, kiedy Drużyna A przemierza dżunglę (świetny!). No i jest 3częściowy epizod w 5 serii - sąd Drużyny A. Świetnie, ze w koncu to wydadzą! Później MacGyver, Żar Tropików, Gliniarz i Prokurator oraz Miami Vice i mogę umierać :)
To były piękne czasy... na każdy odcinek czekało się z zapartym tchem! A teraz? Dno i wodorosty. Jakieś reality show, kaszanowate serialiki i jakieś telenowele. Masz racje MacGyver, Żar, Jake and the Fatman i Miami Vice były świetne, ale jeszcze dodałbym Magnum, a potem wszystko mi jedno :D
Są jeszcze 2 podwójne odcinki: "When you coming back, Range Rider?" gdzie akcja dzieje się na Dzikim Zachodzie, oraz "Judgement Day" gdzie Drużyna musi uwolnić porwaną córkę sędziego. W tym celu wybierają się aż do Włoch, a potem wracają statkiem ( bo B.A. zniszczył ich samolot )...
Klasyczne seriale wracają na strony NBC
2008-02-24
Telewizja NBC zapowiedziała, że udostępni na swoich stronach internetowych pełne odcinki starych seriali z lat 60., 70. i 80., takich jak "Drużyna A" czy "Kojak". Seriale te jeszcze w lutym pojawią się na stronie NBC.com, a także w należących do stacji serwisach SciFi.com, ChillerTV.com oraz SleuthChannel.com - informuje serwis MediaPost Publications. Na NBC.com będzie można obejrzeć pełne odcinki seriali "Drużyna A", "Alfred Hitchcock przedstawia", "Policjanci z Miami", "Buck Rogers", "Emergency", "Night Gallery" oraz pierwszej wersji "Battlestar Galactica". Seriale "Buck Rogers", "Night Gallery" i "Battlestar Galactica" będą również dostępne w serwisie SciFi.com, na którym pojawi się także "Tek War". W serwisie ChillerTV.com będzie można obejrzeć odcinki "Alfred Hitchcock przedstawia", "Night Gallery" oraz "Swamp Thing" "Wstrząsy" i "Kruk". Z kolei w serwisie SleuthChannel.com NBC udostępni seriale "Kojak", "Policjanci z Miami", "Drużyna A", "Night Gallery" oraz "Simon & Simon". Wszystkie wspomniane produkcje znajdą się również w stworzonym w ubiegłym roku przez NBCU we współpracy z News Corp. serwisie Hulu.
źródło: Wirtualnemedia.pl
Chociaż chyba się mylę, na fotce widać ok 50 pudełek,odcinków było 98, więc jak faktycznie będą po 2 odcinki to będzie całość :D elegancko na pułeczce będzie to wyglądać :D
Tylko czekać te 50 tygodni, to prawie rok :|
nieustraszony był kiedyś w sondzie SMS więc może pojawi się w TV OKEY lub innej gazecie Amerocmu
Powiem wam tyle, niech jeszcze wydadzą MacGyvera, Gliniarza i Prokuratora, Żar Tropików oraz Miami Vice i mogę umierać hehe :)
co za sens wydawać teraz MacGyvera i Gliniarza i prokuratora skoro oba ciągle lecą w telewizji (pierwszy na Pulsie, drugi na tvp2)?????? Zupełnie nieopłacalne.
Ogromny sens!!!
Ja na przykład nie oglądam telewizji - jedynie fakty TVN i włatców móch przez internet. Nie mam jednak czasu by polować kiedy pojawi się kolejny odcinek np. Allo Allo, Ally McBeal, Buffy postrach wampirów. Raczej nie w godzinach gdy mogę oglądać seriale, poza tym miło czasem wrócić np. do Monty Pythona, Co ludzie powiedzą itp.
Zastanawiam się jak wyglądała sprzedaż Ekipy??? Ona była doskonałym przykładem serialu, który ludzie kupowali, bo nie mogli obejrzeć w TV.
Dokladnie tak samo uwazam jak przedmówca. nie każdy ma czas żeby cały dzień pierdzieć w stołek i oglądać TV a tak mógłbym wrócić kiedy chcę do serialu i obejrzeć epizod na który mam ochotę
JUTRO WIELKI DZIEŃ PANOWIE!
A jeszcze chętnie obejrzałbym starsze seriale kryminalne "Kojaka", "Ulice San Francisco" i wiele innych. Może po skończeniu "Columbo" (za który dziękuje) Amercom je wyda?
Jak myślicie, czy ta gazeta będzie jeszcze o 7 rano w sklepach?
Moja najlepsza przyjaciółka ( taka sama maniaczka jak ja ) ma zamiar już o 5 rano stać pod sklepem...
Pobieglem dzisiaj o 8.30 do kiosku celem zakupu w/w pozycji, niestety spotkalo mnie male rozczarowanie, plyta nie jest w plastikowym pudelku tylko w kopercie:| Wie ktos czy nastepne odcinki beda w eleganckich kasetach?
A ja spokojnie o 14.30 do kiosku poszedłem, z ciekawości spytałem ile jeszcze jest to się zaśmiała że pewnie pod koniec tygodnia znowy zwrot będzie musiała zrobić ;) Ale i tak zamówiłem "teczkę", nie chodzi o dostępność, tylko moją pamięć ;) Jeszcze wszedłem w układ że będę co 2tyg-miesiąc odbierał :)
Zaraz napiszę jak to wydanie wygląda, pewnie standardowo z 10min reklam na początku :(
No i jestem pozytywnie zaskoczony :)
Na płytce 2 odcinki, zero reklam, od razu reklamówka Universala i menu z a-team theme w podkładzie, i co najważniejsze mamy do wyboru oryginlaną wersję językową lub lektora :D jak dla mnie rewelka, bałem się że dadzą tylko z lektorem, a wtedy wątpię czy bym kupował...
a w co drugim numerze będzie pudełko plastikowe na 2 płyty DVD :D też kupiłem, właśnie skończyłem oglądać i raczej na pierwszych dwóch odcinkach nie poprzestanę :)))
Jakosc DVD, dobry lektor, nic dodac nic ujac, jedyne co to CHWDP czyli CH... w dupe Polsatowi za tyle lat czekania!
Witam, i ile kosztuje. Zapomniałem dzisiaj kupić. Jutro może jeszcze będzie :(
arek15, spokojnie, będzie, mało osób chyba wie o tym, nie wiem czy był reklamowany w TV, gdyż mało ją oglądam, a programów TV wogóle nie kupuje. Zresztą gdybym przypadkiem nie trafił tutaj to bym się nie dowiedział o tej akcji, pewnie jakiś znajomy by mi po 10 numerze powiedział. A cena to 1.99, ale jest to cena promocyjna, w piątek jak patrzyłem na stary nr to był za 4.99zł
Witam!
Zawszę gdy kupuję jakąś płytę zawsze sprawdzam w jakim ona jest stanie (czy nie jest porysowana,pobrudzona itp).Kupiłem pierwszy odcinek,zobaczyłem jak wygląda płyta i stwierdziłem że nie jest ona idealnie czysta-są na niej widoczne takie kropki czy coś w tym stylu).Mam do was prośbę możecie zobaczyć jak wyglądają wasze płyty z pierwszym odcinkiem? Pytam bo chciałem się zorientować czy tylko mi trafiła się taka sztuka.A jak myślicie co może być przyczyną tego że moja płyta nie jest idealnie czysta? To wina pudełka?
tzn tej koperty??
Proszę o odpowiedź...
Z góry dzięki.
moja płyta jest w idealnie idealnym stanie, żadnych zarysowań czy zabrudzeń.. koperta też ok. Musiałeś trafić na felerny egzemplarz. btw ja o serialu dowiedziałem się właśnie w reklamy w TV, gdyby nie to to bym nie wiedział :)
Bedzie za piątala na bank. Ja sie dowiedzialem od kumpla ktory to kupowal ze wzgledu na Trzecią Planetę Od Słonca. W pewnym momencie bylo glosowanie na kolejny serial. Druzyna A wygrala z Airwolfem - na cale szczescie :)
P.S.
Moja płyta - stan idealny
no właśnie zastanawiało mnie czy będzie do końca taka cena... no nic, piątaka tygodniowo przeżyję, gorzej jakby było drożej. Jak w wyborczej swego czasu, sprzedali terminatora za 5 zeta, dalej było po 30...
a nie wiecie czy tv okay wychodzi tylko w poniedzialek czy moze jutro tez bedzie mozna nabyc - jesli nie rozkupili...
Jasne ze mozesz jutro kupic - o ile jakies egzemplarze zostana to bankowo. Zwrot robią pewnie w piątek, zeby w poniedzialek nowe dostac.
U mnie w dzielnicy juz wykupione zostaly, ja o 6 rano przed praca sie zaopatrzylem :) Szkoda ze jeszcze tego intra nie bylo bo to pilotowy odcinek :)
jeżeli na każdej płytce będą tylko 2 odcinki to czeka nas roczne kupowanie tego pisemka ... , ciekawe jeszcze jak cena podskoczy
Niestety rok poczekamy... ale mnie martwi coś innego, mianowicie w każdym numerze 2odc, w co drugim nr pudelko, czyli do pudelka wchodza 4 odcinki, czyli będzie 25pudełek. A na fotce jest ok 50, mam nadzieje że to foto nie jest jakieś ściemnione, i będzie widać na grzebietach to co na fotce :D
Kupiłem, nie było problemów. Cena faktycznie prawie 2zł. Już obejrzałem--->Super!