UROCZYSCIE OGŁASZAM ZE OD MARCA W TV OKEY BEDZIE WYDWANA DRUŻYNA A
TUTAJ DAJE LINK DO ZDJECIA Z PISMA Z REKLAMĄ I ZAPOWIEDZIĄ SERIALU
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/druyna-a/
A ja głosuje na Air Wolf. Magnum też jest fajny, ale jakoś niedawno go widziałem, podobnie jak Miami Vice, natomiast Air Wolf to serial, którego nie widziałem już dawno;]
Ja wyslalem na Miami Vice, tego to ja juz okazji nie mialem ogladac dlugieee lata :)
Pożyjemy, zobaczymy :D tymczasem cieszmy się "Drużyną", nie wiem jak wy ale ja odliczam czas od poniedziałku do poniedziałku, 2 godzinki euforii przed TV i znowu oczekiwanie ;p
Ze mną jest tak samo. Rano kupuję gazetę, potem idę do szkoły i wpadam w psychozę, bo nie mogę się doczekać, a kiedy wreszcie wieczorem dotrę do domu, to rzucam się na komputer... A w tym czasie wszyscy już dawno obejrzeli...
wie może ktoś z was jakie były wymiary i rekordy Mr.T w szczytowej formie - tzn. ile najwięcej wyciskał,ile ważył, jaki miał obwód bicepsu itd. Oczywiście chodzi mi o jego najlepsze życiowe parametry, a nie o te jakie w tej chwili ma.
pozdro
Jaq sobie kupiłem 5 cześć ( odcinki 9 i 10) i mi płytki wogóle nie czyta, w dodadku komp się zmula. Czy ktos ma podobnie??? wogóle zauważyłem że to dvd z drużyną a strasznie długo mi sie odpala. Wszystko inne ok.
może to wina twojego napędu DVD mi wczytuje po 5 sekundach i potem odpalam to w VLC i wszystko jest git
Sugeryjesz, że mój napęd uwzioł się na drużynę a, z napędem raczej nie mam problemów poza właśnie druzyną a. Używam power DVD, ale próbowałem odpalić allplayerem, ale to w sumie nie ma znaczenia bo sytuacja wygląda tak że wkładam płytke komp się zamula, napęd ostro szaleje, ale płytki wogóle niewykrywa, nawet nie da sie wejść do katalogów na płytce.
mam 2 odtwarzacze DVD i na starym strasznie zamula i sie nie odczytuje a na nowym to wrzuce DVD i po kilku sekundach można oglądać.
ja się cieszę że Drużyna A zostanie wydana na płytach ale mam jedno pytanie czy pamięta ktoś jak skończył się ten serial pozdrawiam
Treści w całości Ci nie opowiem, ale mniej więcej chodziło o to że Buźka i Frankie odwiedzali w pracy Murdocka. Cała trójka została zakładnikami "tych złych". BA i Hannibal muszą ich uratować i to w dośc szybkim tempie bo gangsterzy postrzelili Buźkę. Ten odcinek został wyemitowany jako ostatni, chociaż biorąc pod uwagę napisy na koszulce Murdocka to ten odcinek powinien być przedostatni (odsyłam do ciekawostek). O tym jak to dokładnie było dowiesz się za jakiś rok jeśli kupisz płytę albo wcześniej jak znajdziesz gdzieś ten odcinek na necie.