PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41132
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"
ocenił(a) serial na 8
videonarkoman

Tylko jak to jest, że Murdock zawsze podczas wpadki gdy nadciąga Decker zawsze się gdzieś schowa i Decker aresztuje Hannibala, Pecka i Baracusa, pamiętajmy, że Murdock nie jest ścigany i jest poza podejrzeniem.
Decker też jest przerysowany, patrząc już z pozycji lat, kiedy ostatni raz ten serial transmitowano-chyba 1994 rok w Polonii 1.

hm... w przedostatnim odcinku "Siwa drużyna"-(on wskazuje na ostatni, ale jest jeszcze po nim jeden, jakby producenci chcieli dalej ciągnąć ten serial) Hannibal, Murdock, Baracus, Peck zastanawiają się co będą robić gdy będą już niewinni, to już będzie nudne: Hannibal pójdzie na emeryture i zamieszka gdzieś, Murdock będzie latał samolotami rolniczymi, Baracus jest świetnym mechanikiem samochodowym, może dorabiać sobie będzie jak wykidajło względnie ochroniarz w markecie, Peck?-ja go chyba nie widzę na rynku pracy, może zostanie żigolakiem i poodwiedza wszystkie te babki z 80 odcinków, które bajerował, tak czy siak byłoby to strasznie nudne co robili by dalej i daleko od siebie....

videonarkoman

Buźka ciągle zabierał Murdocka z wariatkowa a personel się nigdy się niezorientował że Peck podszywa się pod lekarza ,prawnika ja bym chyba zapamiętał tą samą twarz kilka razy.

ocenił(a) serial na 9
Ruben_fw

Anglojęzyczni fani sami stworzyli wyjaśnienie. Ktoś napisał opowiadanie o nowej pielęgniarce, użalającej się na to, że dała się nabrać i wypuściła Murdocha z nieznajomym, który sprzedał jej bajkę. Inne pielęgniarki ją uspokajają i tłumaczą, że to nie pierwszy raz, nawet zachwycają się Buźką, chociaż nie wszystkie .Prowadzą notatnik, gdzie wpisują każde zniknięcie Murdocha i wszystkie okoliczności temu towarzyszące. Radzą się jej nue martwić i opisać wszystkie szczegóły.
Dla mnie to brzmi prawdopodobnie.