PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75946
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Jesienią będziemy "cieszyć się" kolejnym, już 10. sezonem "Dwóch i Pół".
Po totalnej porażce 9 liczyłem, że zlitują się nad fanami i zakończą ten serial, gdy ta marka jeszcze cieszy się dobrą sławą, ale niestety kasa wzięła górę.

ocenił(a) serial na 1
narinho

Doją krowe do końca

ocenił(a) serial na 1
slam83

Szkoda że ważniejszy od scenariuszów ważniejsze było zatrudnienie Astona Kutchera i pokazywanie jego golizny

ocenił(a) serial na 8
narinho

Żenada. Ten serial się zrobił w 9 wyjątkowo tandetny, nie ma nic wspólnego z klasą 8 pierwszysch sezonów.

Alex303

to przerażająca wiadomość

ocenił(a) serial na 6
narinho

Racja masakra dajcie spokój co to serial Przyjaciele hehe bez jaj. Jeszcze tego brakowało sezon 10 hehe.

narinho

Też uważam, że serial jest już nudny i męczący, ale kompletnie nie rozumiem, dlaczego się męczysz i to oglądasz? Piszesz że miałeś nadzieję, że się zlituja i dadzą sobie spokój. Zlituj się nad sobą i nie oglądaj, nie męcz sie, po co? Wiele seriali przestałam oglądać, bo mnie zaczęły męczyć i nie zależało mi czy go skończyli czy nie, po prostu ja skonczyłam z danym serialem i tyle..

ocenił(a) serial na 9
luthiena

też tego nie rozumiem. Chyba po prostu z ciekawości

ocenił(a) serial na 7
narinho

może to dziwne, tym bardziej, że naczytałam się już wiele, głównie negatywnych opinii na temat 9. sezonu, ale mi się z kolei spodobał, więc cieszę się, że będzie kolejny

czarna0991

W Hameryce cieszy sie ogromna popularnoscia, nie tak wysoka jak za czasow Charliego ale lipy nie ma. Wiec nie wiem skad to zdziwienie wszystkich ze 10 sezon bedzie. Swoja droga serial z Kuczerem jest INNY, moze mniej smieszny, ale calkiem dobrze sie go oglada. Milym aspektem 9 sezonu jak dla mnie sa sceny z Jakem i Blondaskiem, ich glupota bawi mnie do lez :P

narinho

W sumie to pewnie bym ten 10 sezon obejrzał, tak jak i 9, z przyzwyczajenia.. ale ostatnio przez przypadek odpaliłem sobie pierwszy sezon serialu i... i dopiero on uświadomił mi że bez Charliego ten serial nie ma sensu i jest po prostu słaby;) Dlatego zamiast 10 sezonu obejrzę sobie 1 jeszcze raz;)