Przyznam że komedia nadal śmieszy, jednak teraz już nieco irytuję, nie wiem jakie są wasze odczucia na ten temat ale moje były proste. Sądziłem że w końcu Charlie przestanie pić zakocha się, ożeni i będzie szczęśliwym normalnym facetem i tak seria się skończy. Dla mnie teraz zrobiła się to taka zwykła komedyjka bez fabuły i sensu, mi zepsuła wszystko, gdy oglądam wcześniejsze serie i mam takie przeświadczenie że na tego fajnego zabawnego gościa nic nie czeka oprócz pogrzeby na którym będą żarty to szlak mnie trafia.
naprawde uważasz że ktoś taki jak Charlie zasługuje na happy end ? według mnie takie zakończenie było by strasznie nie relane że po tym wszystkim co zrobił założy rodzine i będzie żył długo i szczęśliwie wepchnięcie pod pociąg przez wariatke lepiej pasuje :D
Uważam że mógł być ukarany przez los, jednak to nie był dramat, ani czarna komedia (jak się okazało) oglądasz filmy ja bynajmiej tak mam idąc na szybkich chciałem dobrego filmu sensacyjnego, na zapaśnika pouczającego, na siłę spokoju bo chciałem ciekawej filozofii życia itd itd czasami się zawodze jak w dwóch pierwszych których wymieniłem czasami dostaję o co chciałem jak w ostatnim. Dwóch i Pół dla mnie w momencie uśmiercenia Charliego staje się jak Straszny Film, bez sensu, śledziłem losy bohatera przez 8 lat od 14 roku życia by dowiedzieć się że na końcu zostanie wepchnięty pod pociąg, wiadomo jaki był taki był, ale był Głównym bohaterem to był jego serial wzbudzał sympatię odbiorcy itd a tu zgon :) to miała być zwykła komedia, a teraz w ogóle nie wiadomo co się dzieje pojawia się jakiś pajac który jest miliarderem a nic nie robi, Charlie nie był nawet milionerem nie był przesadzony, no pomyśl sam gdybyś miał tyle kasy i by Ci w chacie pijawka siedziała to nie dałbyś jej tego jednego miliona na ułożenie życia albo nawet pół co jest bardzie nie realna sam Walden jest postacią wręcz fikcyjną i bajkową zrobiła się wielka kupa :(
no jo ale teraz wyobraź sobie że jesteś twórcą dwóch i pół a aktor któremu i tak płacisz za odcinek milion chce drugiego miliona i w dodatku nazywa cię dupkiem, co do samej śmierci Charliego raczej nie była z byt dramatyczna raczej tak jak powiedziałeś czarna komedia szkoda to fakti i fakt że teraz to nie to samo ale jednak myśle że serial nadal jest zabawny a jak się komuś nie podoba to powinien skończyć na tym 8 sezonie i tyle