Nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. W 13 odcinku 9 sezonu Alan dostaje od Waldena akt
własności domu za to, że pomógł mu w głosowaniu. Kilka odcinków później chcą się pozbyć
Alana z domu.
no własnie mnie też to zastanawiało, bo skoro ma akt własnosci to dlaczego boi sie ze go wywala?:D
po obejrzeniu tego odcinka myślałem, że Alan w jakiś dziwny sposób pozbędzie się domu, ale ten wątek nawet nie został kontynuowany
tego nie można nawet nazwać błędem, bo to najzwyklejsza zabawa z widzem w geniusza-scenarzystę i widza-debila
w pierwszym odcinku sezonu 9 mowa o długach Charliego, o kredytach pod zastaw, kredycie hipotecznym i całej masie innych pożyczek
wcześniej sam Charlie mówił, że dom ma spłacony, auto również, dodatkowo w sezonie 8 cieszył się z tantiem, które dostał przed wyjazdem z Rose do Francji
od sezonu 9 pojawiła się masa błędów, przez które nie da się tego serialu oglądać
zacytuje Charliego z rozmowy z terapeutka
"w pracy lekki zastój ale dom jest splacony i przestalem finansowac prostytutki.a kilka tysiecy miesiecznie na alkohol zawsze sie znajdzie"
wszystko przez Ashtona
To że Ashton dołączył do obsady nie znaczy że przez niego robią błędy scenarzyści! To nie Ashton wymyśla takie głupie błędy a oni.
nie chodzi mi o to że błędy są przez Ashtona tylko o to że on trochę obniżył poziom serialu
Ale i tak jest godnym następcom. Pisałem to już gdzieś, ale gdyby to Kutcher był od pierwszego sezonu, a teraz dopiero by Sheen zadebiutował to wszyscy by właśnie jego hejcili i chcieli powrotu Ashtona...
Faktycznie Charlie spłacił hipotekę więc dom był "czysty". To ze matka Charliego i Alana chciała sprzedać ten dom może świadczyć o dwóch rzeczach:
1. Jej pazerność na sukcesy w sprzedaży domów (w którymś odcinków wcześniejszej serii była zainteresowana gościem na wózku bo miała nadzieję na sprzedaż jego domu) spowodowała ze chciała okłamał Alana (jak ze skrytką depozytową w której był niby tylko pamiętnik)
2. Nie zostali poinformowani o spłaceniu kredytu przez Charliego i sami też tego nie sprawdzili zakładając że dług jest dalej,
Alan został chyba współwłaścicielem domu (nie może go zastawić ani sprzedać) a ze jest naiwny to całkiem logiczne ze się bał skoro nie znał do końca swoich praw.
Ale to tylko moje przemyślenia, gdyż w filmie tego nie powiedziano.