PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 76149
7,4 11 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. W 13 odcinku 9 sezonu Alan dostaje od Waldena akt
własności domu za to, że pomógł mu w głosowaniu. Kilka odcinków później chcą się pozbyć
Alana z domu.

ocenił(a) serial na 7
maqs77

Laski w pubie łatwiej lecą na akt własności niż na słowa :p

ocenił(a) serial na 7
japiotrekk

no własnie mnie też to zastanawiało, bo skoro ma akt własnosci to dlaczego boi sie ze go wywala?:D

maqs77

po obejrzeniu tego odcinka myślałem, że Alan w jakiś dziwny sposób pozbędzie się domu, ale ten wątek nawet nie został kontynuowany
tego nie można nawet nazwać błędem, bo to najzwyklejsza zabawa z widzem w geniusza-scenarzystę i widza-debila

w pierwszym odcinku sezonu 9 mowa o długach Charliego, o kredytach pod zastaw, kredycie hipotecznym i całej masie innych pożyczek
wcześniej sam Charlie mówił, że dom ma spłacony, auto również, dodatkowo w sezonie 8 cieszył się z tantiem, które dostał przed wyjazdem z Rose do Francji

od sezonu 9 pojawiła się masa błędów, przez które nie da się tego serialu oglądać

ocenił(a) serial na 10
generalandrzej

zacytuje Charliego z rozmowy z terapeutka

"w pracy lekki zastój ale dom jest splacony i przestalem finansowac prostytutki.a kilka tysiecy miesiecznie na alkohol zawsze sie znajdzie"

wszystko przez Ashtona

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

To że Ashton dołączył do obsady nie znaczy że przez niego robią błędy scenarzyści! To nie Ashton wymyśla takie głupie błędy a oni.

ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

nie chodzi mi o to że błędy są przez Ashtona tylko o to że on trochę obniżył poziom serialu

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

Ale i tak jest godnym następcom. Pisałem to już gdzieś, ale gdyby to Kutcher był od pierwszego sezonu, a teraz dopiero by Sheen zadebiutował to wszyscy by właśnie jego hejcili i chcieli powrotu Ashtona...

ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

może i tak ,może i nie . trzeba by to sprawdzić :D

maqs77

Faktycznie Charlie spłacił hipotekę więc dom był "czysty". To ze matka Charliego i Alana chciała sprzedać ten dom może świadczyć o dwóch rzeczach:
1. Jej pazerność na sukcesy w sprzedaży domów (w którymś odcinków wcześniejszej serii była zainteresowana gościem na wózku bo miała nadzieję na sprzedaż jego domu) spowodowała ze chciała okłamał Alana (jak ze skrytką depozytową w której był niby tylko pamiętnik)
2. Nie zostali poinformowani o spłaceniu kredytu przez Charliego i sami też tego nie sprawdzili zakładając że dług jest dalej,
Alan został chyba współwłaścicielem domu (nie może go zastawić ani sprzedać) a ze jest naiwny to całkiem logiczne ze się bał skoro nie znał do końca swoich praw.
Ale to tylko moje przemyślenia, gdyż w filmie tego nie powiedziano.

ocenił(a) serial na 10
OozoruGoku

,w jednym z odcinków matka Charliego i Alana gdy była na pogrzebie swojego ex to również pocieszała wdowę bo chciała ją przekonać do sprzedaży domu:D