Nurtuje mnie pewien drobiazg. W jednym z odcinków, kiedy to Judith planowała ślub z Herb'em, Alan był wielce szczęśliwy, że nie będzie musiał już płacić alimentów. Kilka odcinków dalej była mowa, że Alan owe alimenty płaci wciąż. O co chodzi?
Ten odcinek nie jest odpowiedzią na to pytanie. No chyba, że poszło o ten nieszczęsny filmik w telefonie, ale nie widzę związku.
Poza tym, dlaczego płacił alimenty drugiej żonie? Przecież nie miał z nią dzieci. Dodam tylko, że serial oglądam z dubbingiem, może to ma jakiś związek?
Może tak seriel just ułożony, żeby Alan zawsze był "żulem" :)
Jak by nie płacił alimentów to by go było stać na mieszkanie i musiał by się wyprowadzić od Woldena/Charliego...
Spójsz też na to że Charli powiedział kilka razy Alanowi że jest uwzgledniony w testamecie, jak się okazało nie był.
Kurczę, to całkiem możliwe. W każdym razie, skończyłem oglądać 8 sezon i zaczynam od nowa. Może przy okazji uda mi się rozwikłać tę zagadkę. :)
Alan płacił alimenty na żonę i oddzielnie child support czyli na Jake'a. Po ślubie Judith i Herba zostały mu alimenty Jake'a