Szczerze przyznam ,że jestem z serialem troche w tyle, ale zastanawiam się co dalej będzie z Charliem? Zmienią aktora? Czy powstanie nowa rola a Charlie zniknie z serialu (uśmiercą go)? Wie ktoś?
Z tego co wiem zamiast Charliego będzie grał Ashton Kutcher, ale nie wiem czy rolę Charliego czy jakąś nową postać
Szkoda jakoś nie widzę serialu bez Sheen'a, ale dzięki za odpowiedź.
EDIT : Właśni widziałam plakat z Kutcherem czyli to już przesądzone
Jakby nie mogli wybaczyć Sheenowi i zamiast niego wywalic z serialu postac Alana mnie on tylko irytuje i wlasciwie nie chce mi sie juz tego serialu ogladac przez jego idiotyczne teksty i zachowania...najbardziej to mnie irytuje jak oczekuje szacunku od innych...za co mu by sie ten szacunek nalezal. Kutcher bedzie slabszy i cos czuje, ze powroca do tego co bylo. Czyli Ashton bedzie gral nowa wersje Charliego[oczywiscie nie doslownie] z poczatkowych sezonow gdy byl psem na baby i niczym sie nie przejmowal.
Nie wszyscy uwierzyli, kiedy pisaliśmy o zastępstwie dla Charliego Sheena w sitcomie "Dwóch i pół". A jednak to prawda. Plotki potwierdza pierwsza oficjalna zapowiedź nowego sezonu serialu, w którym miejsce Sheena zajmie Ashton Kutcher.
Ponoć Kutcher miałby wprowadzić się do mieszkania po tym, jak postać grana przez Sheena wyjeżdża do Paryża. Plakat informuje o dacie premiery - 19 września. I dopiero wtedy dowiemy się czy tak faktycznie rozwiązano tę niezręczną podmianę oraz jak zginie Charlie Harper.
http://www.filmtok.pl/Ashton-Kutcher-w-zapowiedzi-nowego-sezonu-Dwoch-i-pol-a193 22