PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75946
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

No to czekamy :)

http://www.cbs.com/shows/two_and_a_half_men/video/2280879143/two-and-a-half-men- i-changed-my-mind-about-the-milk-preview-

użytkownik usunięty
Gentlemen

jednak dalej kontynuują??? myślałem, że po porażce z 9 odpuszczą!!
bez sensu jest takie piłowanie na marce na siłę. Później w całokształcie będzie zaniżona ocena za ostatnie sezony.

Jak to śpiewał Markowski - "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, niepokonanym"

ocenił(a) serial na 10

Mi tam 9 sezon przypadł do gustu, 100x bardziej niż marny Anger Management. Jednak sam Charlie to nie wszystko chociaż bardzo lubię jego postać jak i samego aktora.

użytkownik usunięty
Gentlemen

no ba, W dwóch i pół to nawet najsłabszy sezon jest lepszy niż większość innych seriali:)

ocenił(a) serial na 8
Gentlemen

Nuda bardzo słabo jak na 1 odc. po takiej przerwie.

ocenił(a) serial na 8
Fullenforced

Racja odcinek kiepski .Mam tylko nadzieje że ta Zoey zniknie już na zawsze .

ocenił(a) serial na 8
Sagemik

popieram. Poza tym tematyka (tzn brak nowych ciekawych watkow) juz chyba mi sie przejadla...

ocenił(a) serial na 6
Gentlemen

A ile będzie odcinków ?

ocenił(a) serial na 10
Gentlemen

ile odc będzie i kiedy będzie lektor wiadomo?

agahub37

będzie z lektorem jak będą emitować 10 sezon w polskiej TV. stawiam na TVN.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

A nie na Central Comedy? wiadomo kiedy będą go emitować i ile będzie miał odcinków?

agahub37

to tylko przypuszczenia, bo na Comedy Central wałkują od samego początku tylko 4 pierwsze sezony. sądzę, że TVN pierwszy się połakomi, bo pierwszy też wyemitował sezon 9. no chyba, że nie będzie chciał, bo podobno 9 sezon miał kiepską oglądalność, ale to pewnie ich wina, bo puszczali o niezbyt dobrej godzinie. Chociaż może być jak z TBBT, że TVN wyemitował 4 sezony, a CC wykupiło najnowszy, czyli 5. nic nie wiadomo...