nie lubie zbytnio seriali ale jak zobaczylem jeden odcinek tego tak ogladalem wszystkie odcinki do 8 sezonu oczywisie ze wzgledu na Charliego bo bez nie to to juz lipa
Dwóch i pół zawsze spoko ! :D Jeżeli dalej chcesz oglądać Charliego to polecam Ci serial Anger Management. Daj znać czy Ci przypadł do gustu :]
widzialem pierwszy odcinek tylko i powiem ci ze jakos nie mialem ochoty na nastepne ale moga byc lepsze niz pierwszy to napisz mi o tym cos bo jakos nie jestem przekonany :)
Pierwsze 3 odcinki są słabe, jak się z nimi uporasz to już dalej powinieneś być w miarę zadowolony. Tak od piątego już mnie naprawdę wciągnął, czekam na drugą serię.
Pewnie masz racje ale jakos teraz nie mam parcia na to, jak lubisz Charliego to ogladnij sobie Lincz Chariliego Sheena tez mozna sie posmiac to jest taki show amerykanski napewno znajdziesz gdzies z napisami chodzi o to ze wszystcy sobie docnaja i Charliemu(glownemu gosciowi programu) tez a na koncu on im odpowiada polecam :)
Oglądałem to jakiś czas temu (może i z rok już będzie), była tam śmietanka TV z USA i M. Tyson. Na końcu całkiem ładnie im wszystkim odpowiedział. W sumie imo Czarli wygrał :P
"jak lubisz Charliego to ogladnij sobie [...]"
Zacząłem się tak zastanawiać głębiej po przeczytaniu tego zdania i chyba naprawdę jakoś mam słabość do tego gościa z ekranu. Faktycznie lubię go oglądać.
Ja slabosci moze nie mam ale barrdzo lubie go jako aktora i jako czlowieka szkoda ze jest tak malo fajnych filmow z nim chodz teraz robia straszny film 5 z nim ciekawe czy bedzie dobry bo 3 -ka byla zajebista :p
Z tego co czytałem to pojawi się na 5 minut na ekranie, więc nie będzie to znacząca rola. Ale na pewno będzie "z jajem" bo mogę się założyć, że będzie poruszona kwestia jego wyrzucenia z "Dwóch i pół" :P Takie mam przeczucie.