Jak można było zastąpić tak świetnego aktora jak Charlie Sheen, Ashtonem?! Ktoś sobie chyba żarty robi. Uśmiercenie Charliego poprzez "poślizgnięcie się" pod pociąg też było katastrofą... Co z tego, że Sheen imprezuje? Każdy ma do tego prawo i nie powinni go karać za to wyrzuceniem z serialu...
Dwóch i pół bez Sheen'a to już nie to samo. Niestety, wolę oglądać trzeci raz wszystkie odcinki niż te nowe z Ashem.
Charlie Sheen z tego co wiem nie chciał już grać. Serial powinni zakończyć na 9 sezonie o ile Charlie Sheen nie wróci .
Dlaczego serial powinien zakończyć się na IX sezonie ? Jak dla mnie może być i ten sezon miał parę naprawdę bardzo dobrych odcinków, mi tam nadal się przyjemnie to ogląda. Wiadomo, że te odcinki z Sheenem są już nie do pobicia, ale według mnie ten serial jeszcze nie jest spalony. Nie rozumiem, jak ktoś tak pragnie zakończenie produkcji to niech po prostu nie ogląda, na to samo wychodzi. To nie jest serial gdzie cała fabuła musi się kupy trzymać, tu każdy odcinek żyję własnym życiem.