PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Sitcom

ocenił(a) serial na 7

Szukam jakiegoś fajnego sitcomu do obejrzenia, najlepiej w miarę aktualnego... Możecie coś
polecić?

traviss

How I Met Your Mother ale tylko po angielsku. Bez lektora!!!!!!!! Bo z nim to jest masakra.....

Możesz obejrzeć wszystkie sezony tu: http://www.cucirca.com/2009/06/05/watch-how-i-met-your-mother-online/

ocenił(a) serial na 7
traviss

Może "My name is Earl" ci się spodoba?

ocenił(a) serial na 9
traviss

Koniecznie zobacz The Big Bang Theory, możesz również sprawdzić czy przypadnie Ci do gustu Suits i Californication,
Jeśli byś chciał cofnąć się jednak trochę w czasie to szczerze polecam Różowe lata 70-te no i przede wszystkim Przyjaciół, od razu mówię że nie koniecznie muszą Ci przypaść do gustu każdy z tych seriali mój odrębny i w swoim rodzaju styl humoru (The big Bang Theory, Różowe lata 70-te, Przyjaciele) ale są naprawdę świetnie. Tak jak zresztą Dwóch i pół.

ocenił(a) serial na 7
QuarteQ1

Suits oglądam, Przyjaciół już oglądałem, oba naprawdę fajne... Właśnie zastanawiałem się nad The Big Bang Theory, nie wiem czy warto, Bo szukam właśnie czegoś co mogę sobie obejrzeć wieczorem, ze 2-3 odcinki. Jak byście chcieli to ja polecam Community, niedawno zacząłem oglądać ale jak na razie genialny.

ocenił(a) serial na 9
traviss

Odhaczę sobie na przyszłość, szczerze mówiąc nie słyszałem o tym serialu kompletnie nic, że lubuje się w serialach komediowych to jest to co najmniej dziwne że nic o nim nie wiem. Co do The Big Bang Theory to warto, naprawdę fajny serial, super dobrani aktorzy, świetny żart. Humor jest dość specyficzny więc każdemu nie musi się wpasować w jego styl ale sprawdź czy przypadnie Ci do gustu.

ocenił(a) serial na 8
traviss

Jeżeli lubisz seriale w stylu Two and a half men to The Big Bang theory ci się spodoba. Oglądam na bieżąco od początku i po prostu ubaw po pachy. Co do Community to po 1 sezonie byłem zachwycony tym serialem, ale jak zacząłem oglądać 2 sezon to w połowie zrezygnowałem. Totalnie się rozczarowałem, w ogóle nie przypomina tego świetnego klimatu jaki można było spotkać w 1 sezonie, ale to tylko moje zdanie.

ocenił(a) serial na 6
traviss

Community jak najbardziej cały czas wychodzi, My name is Earl dla mnie genialny bardzo wielka szkoda że zakończyli i to w tak ciekawym momencie, no i jeszcze perełka jaką wygrzebałem ostatnio Go On. A jeszcze ostatnio oglądam Baby Daddy, nic ambitnego ale przyjemnie się na to patrzy :)

ocenił(a) serial na 7
traviss

Suits, Californication i My name is Earl to nie Sitcomy, ale nie zważając na to polecam gorąco wszystkie 3 ;)! A z czystych sitcomów to rzeczywiście wymienione wczesniej HimYM i Big Bang Theory ;)

ocenił(a) serial na 9
traviss

polecam jak najbardziej w/w "how i met...", "big bang...", "70's show", "friends" ale poza tym "scrubs" są genialni!

ocenił(a) serial na 8
mlody118

Podpisuję się pod kolegom wyżej :)