PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Czy uznali go za zmarłego? Bo już nie pamiętam.

IOOI

uśmiercili jego postać w serialu. Ale jeżeli panują te same prawa co w Modzie na sukces, gdzie człowiek może przeżyć własną kremację i czarli dostanie 1 megagazylion dolców, to pewnie by wrócił ;)

ocenił(a) serial na 8
spasticink

Charlie kilka razy już mówił, ze chętnie wróci do serialu, to chyba druga strona nie chce.
Z jego śmiercią, to żaden problem, ciało nie było pokazane, a ostatnia widziała go Rose, jak wiemy jest ciut szalona, także do tego można dopisać historię.
No ale oglądalność mają dobrą, także nie ma pewnie szans :(
Mogli zmienić aktora i jakiś żart, że Charlie zrobił sobie operacje plastyczną, a nie cały serial zmieniać.

vhv

Wg mnie jak by obie strony chciały powrotu Charliego, to świetnym motywem by było to że Rose go uprowadziła :D

ocenił(a) serial na 8
spasticink

Nie byłoby problemu coś wymyślić, ale niestety chyba się nie dogadają.
Wolałabym żeby za Charliego dali innego aktora, a w serialu można by zrobić żart, że zrobił sobie operacje plastyczną bo go ścigały byłe kochanki.

ocenił(a) serial na 7
vhv

Skąd masz informacje o dobrej oglądalności? Dla mnie to nieporozumienie, wg mnie ten serial nie istnieje bez Charliego, on był fundamentem Dwóch i pół. Oglądałem kilka odcinków sezonów bez Charliego i w ogóle mnie nie bawią, uważam, że są po prostu słabe. Postać Kutchera jest nudna, atrakcyjność Alana traci dużo gdy nie ma kogoś, kto mu ciągle dogryza, serialu nie można oprzeć tylko na głupkowatości Jayka i jego równie skretyniałego kolegi. Dla mnie ten serial ma 8 sezonów, dalsze sezony dla mnie po prostu nie istnieją, nawet czasem łapię się na tym, że myślę, albo mówię o Dwóch i pół jako o niekręconym już serialu zapominając, że teoretycznie jest jeszcze w produkcji. Chyba, że wróci Charlie. W sitcomie taki zabieg to nie problem.

ocenił(a) serial na 8
raVadrian

Na stronce Hatak często dają rankingi oglądalności. Dlatego nie łudzę się,że Charlie wróci bo naprawdę nie mają powodu.
Uważam, że scenarzyści bardzo się pogubili, zwłaszcza na początku, ten pogrzeb na wesoło, potem Asthon bzyknął wszystkich oprócz Berty, potem znów wielki monogamista. W najnowszej serii ma się pojawić córka Charliego, która jest lesbijka, nie wiem jak oni mają zamiar to rozegrać.

ocenił(a) serial na 8
vhv

Mogłeś również wspomnieć o ździrze która zagra córkę Charliego :)

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Nie wiem czy jest zdzirą, ale skoro wprowadzili córkę, to nie ma szans na powrót Charliego, co jest dla mnie osobistą tragedią :)

ocenił(a) serial na 8
vhv

To Co ostatnio ta dziewczyna wyprawia na wszelakich galach jest nie do pojęcia .

ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

gdyby przywrócili Charliego to pierwszy odcinek pobiłby chyba wszelkie rekordy oglądalności na świecie ;) tego jestem pewien

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

hmm muszę sprawdzić, ale dziś widziałam 1 odcinek nowej serii, nie gra tam niewiniątka

Bartonson12

A co takiego zrobiła ?

ocenił(a) serial na 8
jetli22

Ehh...za dużo pisania, ale choćby poczytaj o jej zachowaniu na MTV Music Awards :)

ocenił(a) serial na 8
vhv

Tak samo jest z Kiepskimi ;(

ocenił(a) serial na 8
PaulTheHuman

No szkoda fajnych seriali, ale niestety.

ocenił(a) serial na 10
vhv

Bez Charliego nie ma serialu. Trzeba wierzyć że wróci. Ten nowy serial "Jeden gniewny Charli" też jest do duszy. Nie zastąpi "Dwóch i pół". Po raz kolejny oglądam wszystko od początku na Comedy i śmieję się jakbym to pierwszy raz widział. Ale dla mnie serial kończy się na ósmym sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Servus

Jak ma wrócić jak był pogrzeb? Może w walking dead wróci i będzie podrywać pijane zombie'ce.

ocenił(a) serial na 9
Apiseq

Nikt oprócz Rose nie widział ciała Charliego. Więc motyw z jego powrotem można przedstawić na różne sposoby ;)

nurfhei

Nie widzę możliwości na jego powrót. Oto dlaczego:

Charlie Sheen's Message to Chuck Lorre
http://www.youtube.com/watch?v=-FEwH5f1exo

Parafrazując jedno zdanie (Charlie do Chucka Lorre): "Czujesz łzy swojej matki, która patrzy na swój żałosny twór, pytając wokół dlaczego ta anemiczna aborcja przetrwała?"
Poza tym odnosi się do niego nie jako Chuck ale "F*ck" i "Suck"
Tak, na pewno zobaczymy go znowu w serialu :) i jeszcze F*ck Borre mu zapłaci bańkę lub więcej z pocałowaniem w rękę

ocenił(a) serial na 10
woer12

Charlie już wrócił tyle że w damskiej wersji ;)