PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37356
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

??

ocenił(a) serial na 9

Podobno Jonathan Rhys Meyers chciał popełnić samobójstwo...? Wiecie może coś na ten temat?

ocenił(a) serial na 10
Lady1995

To są spekulacje, Jonathan po prostu zapił się i wziął jakieś tabletki. Czytałam na ten temat i jego menadżer zaprzeczył rzekomemu samobójstwu. Jak wiadomo, Jonathan pije i to dużo. Przynajmniej pił jeszcze z 2 lata temu, dlatego również 3 sezon Dynastii Tudorów miał zaledwie 8 odcinków, bo już nie można było wytrzymać z Jonathanem. JRM chodził na spotkania AA ale znowu pił. Także czytając artykuł Jonathan Rhys Meyers nie chciał popełnić samobójstwa :)

ocenił(a) serial na 10
marita_09

Wiadomo, że rzecznik JRM czy jego manager nie potwierdzi próby samobójczej. Jak było - nie wiadomo, ale faktem jest, że znaleziono go ledwo przytomnego, zażył sporo tabletek i ponoć nie chciał aby udzielono mu pomocy... Mam nadzieję, że to nie było samobójstwo.

ocenił(a) serial na 10
czixxxa

Najważniejsze jest to, że nadal żyje JRM. Może chciał sobie coś zrobić a może po prostu tylko stracił na chwilę głowę. Teraz przeczytałam, że na dodatek przytył od picia. Tak mi go szkoda, bo na serio on jest dobrym aktorem a nwet genialnym! Jego uzależnienie od alkoholu zaczęło się w 2007 roku po śmierci jego matki, czyli chyba praktycznie pił już gdy zaczęli kręcić Dynastię Tudorów.