PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37308
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Co z 2x01?

ocenił(a) serial na 9

Zaczął się w końcu ten nowy sezon, czy nie? Bo torrenty niby są, ale przez BearShare nadal nie można ściągnąć. Zresztą słyszałam, że drugi sezon ma byc dopiero od 30 marca. Tak w ogóle to zaczęłam oglądać od niedawna i niebardzo się w tym wszystkim orientuje ;p

purrie

2 sezon zaczyna sie 30 marca w stanach wiec nie ma jeszcze na necie

purrie

A ja slyszalem ze dwa odcinki 2 sezonu wyciekly do Internetu. Choc sam ich nie ogladalem.

Tristan_4

to prawda w sieci dostępne są już 2 odcinki w jakości DVD x]

ocenił(a) serial na 10
purrie

są już 2 odcinki w sieci ale jeszcze napisów jak by ktoś szukał nie ma, czołówkę trochę zmienili bo występuje też Hans Matheson i Peter O'toole

pawelek1810

prawda, nie ma juz tego fajnego teksu "you think you know a story...' na poczatku :(

ocenił(a) serial na 8
purrie

ja już obejrzałam te dwa odcinki drugiej serii i nic ważnego się nie wydarzyło... trochę zaczyna się smęcić ten serial, czeka się cały odcinek na jakiś przełom, a tu NIC...

ocenił(a) serial na 8
Paulina_31

Tak, dwa pierwsze odcinki są już dostępne do ściągnięcia, mimo iż premiera oficjalna w tv będzie 30 marca

Paulina_31

w 3 odcinku akcja zdecydowanie przyśpieszyła, oby tak dalej bo nie lubie rozwlekania wszystkiego

purrie

wooow, a ja zapomniałem że to już teraz ma być 2gi sezon... świetnie chętnie powróce do oglądania tego serialu

piotrek88_2

a który odcinek jest emitowany aktualnie...?

ocenił(a) serial na 8
bicorn

Dzisiaj na Showtime będzie już 7 odcinek :)

rawenna_2

Dzięki, Rawenna. Rozumiem, że leci jeden odcinek tygodniowo...? ;)

ocenił(a) serial na 8
bicorn

Tak, niestety. Już się nie mogę doczekać następnego- pojawia się po raz pierwszy Jane Seymour(nie mylić z aktorką grającą dr Quinn ;))

ocenił(a) serial na 8
rawenna_2

Oczywiście się pomyliłam- Jane Seymour pojawiła się na krótko pierwszy raz w 7 odcinku.