emisja była po 22, teraz 23 (w poniedziałek!- dzień roboczy, szkolny). Może niedługo 24?
Pogłupieli do reszty. Niby oglądam, ale jestem nieprzytomna. Raz sobie odpuściłam ;/ Ciekawe czy puszczą sezon 4.
Oglądam, bo mnie bardzo ciekawi ten serial, ale godzina zwala z nóg. Przeginka, aby puszczam o tej porze.
Jakby był wcześniej to mieliby o wiele większą oglądalność, więc wyszłoby im to na korzyść. Podobno gdy pierwszy raz tvp wyemitowało 1 sezon (o w miarę przyzwoitej godzinie) to w tym czasie mieli najwyższą oglądalność przebili nawet tvn i polsat.
No dokładnie tak jest. To już problem tych u góry, jeżeli oni w ogóle widzą ów problem. Moim zdaniem serial puszczany stanowczo za późno, a szkoda bo jest na prawdę świetny. Wciąga jak chodzenie po bagnach krótko mówiąc :)
Powinni bardziej słuchac widzów, wielu 22 już by urządzała, 21.30 jeszcze bardziej, no nie?
21 i byłabym absolutnie zadowolona :D Bo 20 to tym bardziej marzenie ściętej głowy xD
Fakt serial puszczany troche późno może przez to że są tam sceny dla dorosłych :P i te scinania wieszania itd. mogliby puszczac tak kolo 22.
Tak jak mówisz. Zapewne puszczają tak późno ze względu na sceny erotyczne w serialu. Ale...bez przesadyzmu.
najważniejsze żeby zbyt długo tvp1 się nie ociągało i puściło 4 sezon bo oglądanie na necie a w telewizji to jest jednak różnica dosyć spora :P
Jak już zaczęli puszczać Dawnton Abbey ( oglądałam kiedyś parę odcinków i nudne to było) to 4 sezon Tudorów prędko nie poleci. A marzy mi się obejrzenie tego sezonu w tv a nie na necie xD Chyba sobie sprawię na dvd wszystkie sezony xD
Fajnie ogląda się w telewizji niż na necie ja znalazłam 4 sezon na necie ale z napisami to troche głupio się ogląda ale nie che czekać tyle czasu bo wszystkie wątki uciekną.
Ja 4 sezon oglądałam w sumie niedawno na necie, ale i tak mnie boli, że nie puścili na jedynce xD
ooOO kurcze a który odcienke pewnie się obudziłam jak połowe przeszło ;/ szkoda że wcześniej nie weszłam tu na forum bo tu wyczytałam ze jest tez na polsat cafe