PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37306
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Natalie Dormer to najciekawsza, najbrawniejsza postac z całej dynastii. Ani dobra , ani zła, po prostu prawdziwa. Świetnie manipuluje mimiką i moim zdaniem pobiła Natalie Portman. Ona także była rewelacyjna, ale Natalie lepiej jak dla mnie wypadła. Może to sprawa większego rozmachu w Dynastii niż w Kochanicach Króla?

ocenił(a) serial na 10
ladyanna_filmweb

Masz rację, do mnie też bardziej przemówiła Anna Boleyn z Dynastii Tudorów niż ta z Kochanic Króla. Obie doskonale się spisały w swoich rolach, ale Natalie Dormer ma to "coś". Zresztą to jedna z moich ulubionych postaci w serialu.

PacificPrincess

Zgadzam się z przedmówczyniami, aczkolwiek muszę dodać, że mogę być częściowo nieobiektywna z powodu tego, że Anna była chyba moją "ulubioną żoną" Henryka;P Co nie zmienia faktu, że Natalie Dormer zagrała ją genialnie;D

ocenił(a) serial na 10
Ava713

A która jest waszą najmniej ulubioną?>?

ladyanna_filmweb

A powiem szczerze, że chyba nie wiem póki co;P Może moje zdanie się zmieni, kiedy oglądnę resztę odcinków serialu, który dopiero nadrabiam (uroki wakacji;D), bo wtedy przestane się sugerować jedynie danymi historycznymi;P Chociaż Annę bardzo lubiłam na długo, zanim zaczęłam oglądać serial i nie wpłynął on tak bardzo na moje zdanie o niej, tak samo jak o Katarzynie Aragońskiej.

ocenił(a) serial na 10
ladyanna_filmweb

Ja uważam że świetnie zagrała Annę a i ps.Ma piękne oczy sama bym chciała takie mieć;p

ocenił(a) serial na 10
izabella412

ja na jej oczy nie zwracałam uwagi. Mi podoba się jej nosek! Taki mały, zgrabny i zadziorny ;D

ocenił(a) serial na 10
ladyanna_filmweb

hehehe ;))

ladyanna_filmweb

Nie zgodzę się, najciekawszy był kardynał.

ocenił(a) serial na 10
xgromphx

Podejrzewam , że Wolsey...
Bo kardynałów to tam sporo było...

ocenił(a) serial na 7
ladyanna_filmweb

Widziałam i Kochanice Króla i teraz Dynastię Tudorów. Portman zagrała bardzo dobrze, ale zabrakło jej tego czegoś, co zdecydowanie ma Dormer. Nie miała przede wszystkim tego wiele mówiącego spojrzenia, jak Dormer. Serialowa Anna Boleyn zdecydowanie najlepsza :)

ocenił(a) serial na 8
ladyanna_filmweb

Moim zdaniem Natalie Portman nie oddaje charakteru Anny Boleyn. Natalie Dormer za to znakomicie pasuje pod kazdym wzgledem ( moze oprocz wygladu, w ksiazkach pisza ze Anna Boleyn nie byla az taka piekna ;)). Szkoda tylko ze ten aktor co gra Henryka zupelnie nie pasuje...

ocenił(a) serial na 10
rudzielec_7

Nie była aż tak piekna i zdecydowanie nie miała takich błętninych oczu.

ocenił(a) serial na 10
rudzielec_7

A kto by kupil grubego Henryka?.?
Meyers to przystojniak ;D

ladyanna_filmweb

Dokładnie- wyobrażacie sobie grubego Henryka paradującego w takim negliżu, w jakim stosunkowo często pojawia się Meyers?;D Ja tam wolę sobie nie wyobrażać;D

ocenił(a) serial na 10
Ava713

Jeszcze taki grubas z taką chudą panną Howard, miejcie litośc!

ladyanna_filmweb

Przygniótł by dziewczyninę w wiadomej sytuacji i już nie musiałby jej na szafot posyłać-bidulka by się udusiła pewnie... Chociaż, historycznie, Henryk miał już wtedy podobno ok.140 kilogramów i dość śmierdzący wrzód na nodze, więc w tym momencie to tylko kwestia przedstawienia serialowego;P Poza tym, na pewno aktorce było przyjemniej grać z Jonathanem Rhys'em-Meyers'em, któremu nic nie brakuje niż z jakimś aktorem, który bardziej by odpowiadał prawdziwemu Henrykowi niż wyżej wymieniony pan;D

ocenił(a) serial na 10
Ava713

To wręcz niesmaczne !
Taki dziad i młodziutka Katarzynka

ladyanna_filmweb

No właśnie- a tak to i aktorce milej, i moje poczucie estetyki, gdy patrzę na serialowego Henryka, pozostaje nie skrzywdzone, a nawet wręcz przeciwnie;D;D;D

ocenił(a) serial na 10
Ava713

Heh ;D
Katarzynce można zazdrościc i tyle.

ladyanna_filmweb

Pod tym względem jak najbardziej;D

ocenił(a) serial na 10
Ava713

Johnattan ma takie ciało... ;D

ladyanna_filmweb

No ma, ma, jak najbardziej, nie zaprzeczę;D;D;D Chociaż mnie osobiście bardziej pociąga Henry Cavill, czyli Charles Brandon;D;D;D

ocenił(a) serial na 10
Ava713

Stary temat wygrzebie, źle on jest nieziemsko przystojny