PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37308
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Wczoraj wyemitowal ostatni odcinek 2 serii. Uwazam,ze 9 i 10 odcinek 2 serii byly najciekawszymi odcinkami,jak do tej pory.Pojmanie i stracenie rzekomych kochankow Anny,jej zrobilo na mnie ogromne wrazenie.Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie dalszej kontynuacji bez niej oraz brata i ojca(ale ten moze jeszcze sie pojawic,bo opuscil tylko dwor).Lady Jane wydaje sie nieciekawa postacia,moze nastepne zony krola beda bardziej kolorowymi postaciami.Czekam z niecierpliwoscia.

ocenił(a) serial na 9
nosferatu

Czy wie ktoś czy 3 sezon ma tylko 8 odcinków???

użytkownik usunięty
endlessnight

nie, każda seria liczy sobie po 10 epizodów. będzie seria 4 finałowa, emitowana już wiosną 2010roku.

ocenił(a) serial na 9

Tak pytam o te odcinki bo coś stanęło na 8 i nie ma 9 i 10.
A 4 seria na pewno będzie finałowa? Myślałam ze będa kręcić dalej to co się działo po jego śmierci, tzn o Marii Edwardzie i Elżbieci, o ich losie na tronie.

ocenił(a) serial na 8

A MASZ TEGO JAKIEŚ POTWIERDZENIE ? ŻE BĘDZIE 10 ODCINKÓW ?
8 ODCINEK BYŁ WYEMITOWANY 24 MAJA A WIEC KAWAŁEK CZASU TEMU I CO NIBY TERAZ JEST PRZERWA JAKAŚ? I CO PUSZCZĄ TYLKO 2 DODATKOWO ?

JA OSOBIŚCIE MYŚŁE ZE 3 SEZON DOSTAŁ TYLKO 8 ODCINKÓW :)

PZDR

Arti58

Sezon trzeci, niestety, ale ma tylko 8 odcinków.

ocenił(a) serial na 9
ania__87

Mam nadzieje że 4 nie spadnie do 6...:/

ocenił(a) serial na 10
nosferatu

Lady Jane,. jak dla mnie nie tylko wydaje się nieciekawa ale taka będzie dalej,.
brakuje,. Lady Anna, ciężko będzie ją czymkolwiek przebić. Genialna postać,. i idelanie dobrana aktorka.
miłego oglądania sezonu 3,. teraz tylko czekać,. na 4

ocenił(a) serial na 10
nosferatu

Witam,
mam pytanko,kiedy właściwie polska telewizja wyemituje 3 sezon?a jeszcze lepiej to kiedy powinno wyjść dvd z 3 serią?.Całe 2 sezony kupiłam na dvd i w mega krótkim czasie obejrzałam,więc z niecierpliwością czekam na dalsze losy niesamowitych Tudorów...bo już za nimi tęsknię;(