PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37341
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

który jest piękniejszy

dona.marie

Zdecydowanie Król Henryk ;)

dona.marie

Zdecydowanie Henryk ;)

Elena01

Henryk :D

AnneBoleyn1536

Dla mnie zdecydowanie Brandon :D chociaż Henryk też przystojny ;)

kropkaaa

Brandon. Ładniej się starzeje.

Minutus

do starości nie doszłam. Póki co obaj są młodzi i piękni. Zainspirowała mnie scena siłowania się na dłonie.

dona.marie

W młodości oboje są według mnie mało przystojni, brak im godności, która pojawia się dopiero od drugiego sezonu.

Minutus

Tak, dokładnie. Brandon ładniej si,ę starzeje, bo Henryk juz w 3, 4 sezonie taki brzydki trochę,m bo na początku bardzo fajny, a Brandon od samego początku do końca bardzo fajny ;)

Filmocholiczka

Brandon! Na początku mi się nie podobał bo taki sam podlotek i (przepraszam za wyrażenie) jebaka jak Henryk, ale od 2 sezony już tylko lepiej. Nic tylko tort z niego jeść ;p

nata1909

Dokładnie ! :D

nata1909

genialne wyrażenie! Właściwie to nieźle się uśmiałam, jak tak ni z tego, ni z owego, na forum o serialu historycznym (a jakże) przeczytałam "jebaka" :D:D:D:D:D:D
I zgadzam się - Brandon jest sto razy lepszy!

ka_and

Jak to jeden komentarz potrafi poprawić człowiekowi humor... xD

nata1909

Nie przeszkadza wam kobietom wcale, że facet był zwyczajnym dziwkarzem i traktował kobiety jak worek na spermę ?
Widocznie kobiecie nie przeszkadza, że facet zalicza kilkaset kobiet, bo kobiety nie lubią być oceniane z przeszłość.
Mężczyźni jednak zwracają uwagę na przeszłość kobiety.
To tylko takie wygodne gadanie nie zwracać uwagi na swe czyny :)
Bo tylko czyny/wybory określają nas kim jesteśmy.

dona.marie

Ej to jest trudne pytanie, wszyscy wiedzą, że Henryk ma coś w oczach xD ale za to Charles, no cóż moje serce oddałam jemu w tym serialu. Nie podoba mi się to jak Henryk wygląda od drugiego sezonu, jakoś tak dla mnie stał się bardzo sztuczny, ta fryzura i zarost, jakoś mi to nie pasowało do niego :)

raina_1240

MAMY REMIS. Zobaczymy co będzie dalej..

dona.marie

Brandon:)

dona.marie

Wybacz, ale żaden z nich nie może być piękny. Mam na ten fakt wielkie uczulenie. Mężczyzna nie może być piękny, chyba, że jest gejem! Jeżeli już to pytanie powinno brzmieć: "Który jest przystojniejszy?" ;)
@Minutus - Aha i nie - oboje, a obaj/obydwaj, bo by wychodziło na to, że masz na myśli kobietę i mężczyznę. ;))

Wybór bardzo trudny, bo podoba mi się typ ich urody. Głos zostaje rozłożony po połowie w takim bądź razie.

julCia69

jeden wielki bełkot. Po połowie się nie liczy. Głos nieważny.
P.S.-Przystojny jest Sam Neil. Oni są piękni. Żeby być przystojnym trzeba być męskim.Mnie chodzi o to, który ma ładniejszą buzię i ciało.

dona.marie

muszę się zgodzić, że jest różnica między ładny a przystojny. ładniejszy jest Brandon, na Henry'ego nie mogę już patrzeć ;D

molkowna

Dziękuję za poparcie molkowna (czyżby nick od B. Molko?)

@dona.marie - wybacz, ale to tak jakbyś ich klasyfikowała na homoseksualistów. Gej może być ładny, ale nie 100% heteroseksualny facet, nawet gdy patrzymy na to, jakie ma ciało oraz buzię. Jak im dodasz zarost też będą dalej ładni? No raczej nie.

julCia69

oczywiście, że nick od Briana! <3

dona.marie

Brandon! jest niesamowicie męski

pannajoannak

Brandon prowadzi trzema punktami ;)

dona.marie

Kiedy jeszcze nie oglądałam Dynastii tylko oglądałam zdjęcia powiedziałam na Henryka: yłłł... jaki dziwny! a na Brandona: o ku*wa, ale ciacho!!! ;) teraz stwierdzam, że Henryk (w 1 sezonie, bo nie miał brody i wąsów, ale rozumiem, że potem musieli mu zrobić na potrzebę postarzenia go) jest nieziemski! Następny punkt dla Henrysia ;D

Queen_J

Popieram! W 1 sezonie JRM nie prezentował się zbut dobrze, nie był wcale przystojny. Ale w 2 sezonie! A na początku 3 to jeszcze lepiej ;)

marita_09

ale Brandon wciąz prowadzi...

dona.marie

Wiem wiem, że prowadzi.

marita_09

skończyłam właśnie pierwszy sezon. Zobaczymy czy w drugim zmienię zdanie... :)

dona.marie

Diametralnie został Zmieniony JRM w 2 sezonie, oczywiście na lepsze ;)

marita_09

czy ja wiem....

marita_09

wiele tu dziewcząt z avatarem Anny Boleyn.Która Anna jest prawdziwa?

dona.marie

Myślę, że najbardziej popularne to:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Anneboleyn68.jpg&filetimestamp=20 080716192341
:)

marita_09

mnie się podobał bez tych doklejonych wąsów

dona.marie

Brody? Myślę, że nie miał doklejonej. Po prostu zapuścił.

marita_09

rozwijając wypowiedź, to o ile się nie mylę to on tam wąsów nie miał w ogóle, tylko jak już brodę którą uważam, że nie była doklejana.

marita_09

miał wąsy.Są nawet na plakacie ;) i choćby tutaj

http://www.filmweb.pl/serial/Dynastia+Tudor%C3%B3w-2007-313990#picture-6

dona.marie

Taki tam "meszek" :D Wąsy to widzę jakie takie dorodne wąsiska :D

marita_09

Brandon!

Yohimbine

MAYERS,MAYERS,MAYERS!!! jego twarz jest obledna! 3x tak :) (polecam "August Rush")

cckkee

I ten i ten :D

dona.marie

Brandon oczywiście. Teraz i na zawsze ;)

NoX_4

Twój ulubieniec prowadzi pięcioma punktami.

dona.marie

I prawidłowo ;) A szczególnie w ostatnim sezonie kiedy jest zarośnięty ;)

NoX_4

I na wieki wieków amen :D

NoX_4

mniam zdecydowanie Brandon!!!! Cavill jest mega przystojny :D :P

dona.marie

Charles ;)

anulka3514

Awwwwwwwwwwwwww :)

dona.marie

Drogie panie, porozmawiałybyście raczej o "walorach artystycznych" tego serialu! ;p
Kwestie wizualne i estetyczne są bowiem oczywiste. Przystojni panowie, piękne panie...

empedokles

walory artystyczne są w innych wątkach..

dona.marie

Charles zdecydowanie ;p