do starości nie doszłam. Póki co obaj są młodzi i piękni. Zainspirowała mnie scena siłowania się na dłonie.
W młodości oboje są według mnie mało przystojni, brak im godności, która pojawia się dopiero od drugiego sezonu.
Tak, dokładnie. Brandon ładniej si,ę starzeje, bo Henryk juz w 3, 4 sezonie taki brzydki trochę,m bo na początku bardzo fajny, a Brandon od samego początku do końca bardzo fajny ;)
Brandon! Na początku mi się nie podobał bo taki sam podlotek i (przepraszam za wyrażenie) jebaka jak Henryk, ale od 2 sezony już tylko lepiej. Nic tylko tort z niego jeść ;p
genialne wyrażenie! Właściwie to nieźle się uśmiałam, jak tak ni z tego, ni z owego, na forum o serialu historycznym (a jakże) przeczytałam "jebaka" :D:D:D:D:D:D
I zgadzam się - Brandon jest sto razy lepszy!
Nie przeszkadza wam kobietom wcale, że facet był zwyczajnym dziwkarzem i traktował kobiety jak worek na spermę ?
Widocznie kobiecie nie przeszkadza, że facet zalicza kilkaset kobiet, bo kobiety nie lubią być oceniane z przeszłość.
Mężczyźni jednak zwracają uwagę na przeszłość kobiety.
To tylko takie wygodne gadanie nie zwracać uwagi na swe czyny :)
Bo tylko czyny/wybory określają nas kim jesteśmy.
Ej to jest trudne pytanie, wszyscy wiedzą, że Henryk ma coś w oczach xD ale za to Charles, no cóż moje serce oddałam jemu w tym serialu. Nie podoba mi się to jak Henryk wygląda od drugiego sezonu, jakoś tak dla mnie stał się bardzo sztuczny, ta fryzura i zarost, jakoś mi to nie pasowało do niego :)
Wybacz, ale żaden z nich nie może być piękny. Mam na ten fakt wielkie uczulenie. Mężczyzna nie może być piękny, chyba, że jest gejem! Jeżeli już to pytanie powinno brzmieć: "Który jest przystojniejszy?" ;)
@Minutus - Aha i nie - oboje, a obaj/obydwaj, bo by wychodziło na to, że masz na myśli kobietę i mężczyznę. ;))
Wybór bardzo trudny, bo podoba mi się typ ich urody. Głos zostaje rozłożony po połowie w takim bądź razie.
jeden wielki bełkot. Po połowie się nie liczy. Głos nieważny.
P.S.-Przystojny jest Sam Neil. Oni są piękni. Żeby być przystojnym trzeba być męskim.Mnie chodzi o to, który ma ładniejszą buzię i ciało.
muszę się zgodzić, że jest różnica między ładny a przystojny. ładniejszy jest Brandon, na Henry'ego nie mogę już patrzeć ;D
Dziękuję za poparcie molkowna (czyżby nick od B. Molko?)
@dona.marie - wybacz, ale to tak jakbyś ich klasyfikowała na homoseksualistów. Gej może być ładny, ale nie 100% heteroseksualny facet, nawet gdy patrzymy na to, jakie ma ciało oraz buzię. Jak im dodasz zarost też będą dalej ładni? No raczej nie.
Kiedy jeszcze nie oglądałam Dynastii tylko oglądałam zdjęcia powiedziałam na Henryka: yłłł... jaki dziwny! a na Brandona: o ku*wa, ale ciacho!!! ;) teraz stwierdzam, że Henryk (w 1 sezonie, bo nie miał brody i wąsów, ale rozumiem, że potem musieli mu zrobić na potrzebę postarzenia go) jest nieziemski! Następny punkt dla Henrysia ;D
Popieram! W 1 sezonie JRM nie prezentował się zbut dobrze, nie był wcale przystojny. Ale w 2 sezonie! A na początku 3 to jeszcze lepiej ;)
Myślę, że najbardziej popularne to:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Anneboleyn68.jpg&filetimestamp=20 080716192341
:)
rozwijając wypowiedź, to o ile się nie mylę to on tam wąsów nie miał w ogóle, tylko jak już brodę którą uważam, że nie była doklejana.
miał wąsy.Są nawet na plakacie ;) i choćby tutaj
http://www.filmweb.pl/serial/Dynastia+Tudor%C3%B3w-2007-313990#picture-6
MAYERS,MAYERS,MAYERS!!! jego twarz jest obledna! 3x tak :) (polecam "August Rush")
Drogie panie, porozmawiałybyście raczej o "walorach artystycznych" tego serialu! ;p
Kwestie wizualne i estetyczne są bowiem oczywiste. Przystojni panowie, piękne panie...