PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37356
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Fajnie się to coś na razie ogląda, ale brakuje mi w tym serialu różnych wątków, które sprawiałyby, że czeka się na każdy kolejny odcinek z niecierpliwością. Czeka się aż jakaś tajemnica zostanie odkryta albo jakaś zagadka zostanie rozwiązana. Bohaterowie wydają mi się tacy bezpłciowi i bezosobowi. Postać, która nabiera wyrazu i wybija się jakoś ponad inne zostaje ścięta już w 2 odcinku. Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Mam nadzieję, że serial się jakoś rozkręci.

Bantu

Zgadzam się. Kardynał i król, no i jeszcze królowa to można powiedzieć w miare ciekawe postacie, a reszta niestety nudna.Co czyni z The Tudors serial przeciętny plus. Można odebrać wrażenie, że ktoś obejrzał Soprano albo Rzym i chciał podobny serial lub lepszy zrobić i nie wyszło;).Mam nadzieję, że następne odcinki będą lepsze.

ocenił(a) serial na 6
Bantu

słuszna racja! zamisat tysiaca dworskich intryg mamy powolne dochodzenie do kolejnych stron podrecznika od histori. tworcy mysla,ze jak aktor ladny to wystarczy tylko go pokazywac,a ludzie to lykna. takie Deadwood to przy tym arcydzielo. szkoda.