Z tego co wiem emisja już była a jakoś nie mogę znaleźć dobrej wersji. W komentarzach do dostępnych są opisy, że "poor quality" itp. itd. Jak ktoś ma namiar na HD to proszę pisać :]. Pozdro
Odcinek 1.09 najlepiej ściągnąć z torrentów, wersja rzeczywiście nie jest tak dobra jak poprzednie ale innej nie znalazłam. Serial z odcinka na odcinek robi się coraz lepszy, szkoda że 1 sezon się już kończy :(
Witam
No tak tak z torrentów to ja wiem :] Pisząc posta chodziło mi o to, że EZTV nie zrobiła rippa z odcinka 1x09 w ubiegłym tygodniu. Dziś (choć chyba tydzień po emisji) już jest wersja HDTV-LOL (www.eztvefnet.org) więc wszystko OK :]. Rzeczywiście szkoda, ze serial ma się ku końcowi no ale cóż ... pewnie zacznie się jakiś nowy :]. Pozdro
Serial jest świetny i wcale nie kończy sie na 10 odcinkach sezonu 1 gdzyż jest jest zaplanowany sezon 2 i jest to pewna informacja :)
To świetnie :]. Od początku chodzi za mną (na dzień dzisiejszy błędna) informacja, że serial ma mieć 10 odcinków - chyba jeszcze przed premierą 1x01 to gdzieś wyczytałem. Bardzo dobrze, że będzie II seria. Jedna z filmwebowiczek, w którymś z postów napisała nawet, że do obsady ma dołączyć Peter O'Toole, który na pewno wniesie wiele swoja grą.
Zbijam bo mam audiencje u Wolsey'a :]
Pozdro
Pewnie, ze serial nie konczy sie! 10 odcinkow, a dopiero jest romans Henryka z Anna, przeciez.. jak to sie mowi - SPOILER! - Henryk ozeni sie z Anna, bedzie mial z nia dzieci, po niej beda jeszcze 4 zony.. Nie byly by wszystkie watki opisane, gdyby serial sie skonczyl. A ile odc liczy I-szy sezon?:P