Jakby to wyszło z dziesięć lat temu, to wielu by się zachwycało. A tak,będąc po dwóch sezonach ,,The Boys" i ,,Niezwyciężonym" to niestety ta produkcja wypada bladziutko. Ale niestety to nie ta klasa i scenariusz Obsada bez szału. J Dushamel trochę jak Thor, trochę jak Butcher. Reszta aktorów drętwa. Leslie Bibb ma chyba coś z twarzą, bo wygląda jakby miała maskę.. Taki netfliksowy średniak który nie wiem czy dostanie drugi sezon. CGI też bez rewelacji, zajeżdża gównianymi Arrowami i innymi Flashami. Serial wyraźnie spóźnił się na swój czas. Obecnie widz który ogląda seriale superbohaterskie stał się wybredny, i nie wystarczy trochę lateksowych ciuszków i błyskającego po oczach światła żeby kupił coś takiego.
Ciężko się nie stać wybrednym kiedy amazon dostarcza perełki przechodzące u nas w kraju po cichu i bez echa a Netflix leje szambem a filmweb mówi że pada deszcz promując ten serial (choćby w ostatnim "rozmawiamy z Twórcami").
Dzieki za niezwyciezonego bo nie wiedzialem ze juz wyszlo. Oprocz The Boys ktore uwielbiam i jest moim nr 1 to warto tez zobaczyc The umbrella academy, Titans, doom patrol no i moze nie super hero ale podobne i na podstawie komiksu Kaznodzieja( tak zwariowane i porabane ze uwielbiam) co do jowisza stroje w wiekszosci wygladaja tandetnie, efekty tez ale nie wszystkie, ale obejrzalem to w dzien i mnie zaciekawilo i z checia zobaczyl bym 2 sezon.
Kaznodzieję większość zjechała a dla mnie to jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem w ciągu ostatnich kilku lat