PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Dziewczyna chce się zabić , bo uslyszala jakieś ploty o chlopaku z którym zamienila kilka zdań i ledwie go zna , a ten jej placz żalosny . Jakie ona świadectwo wystawia wszystkim dziewczynom ,chlopak daje krowę i cielaka i od razu można się dla niego zabić

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

" MALY ZORRO " fajna ksywa , obstawiam że to ta blondyna z glupim uśmiechem . W ostatnich odcinkach dużo osób zachorowalo na ślepotę potrzebny doktor z BURZY

ocenił(a) serial na 8
DONEK_filmweb

Hahahhahah doktor z Burzy, od wszystkiego <3

DONEK_filmweb

O matko nie wytrzymam z wami haha:))) Doktor z burzyy dobry na wszystko :))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

Emir Srarim czemu nie nosi się jak normalny Arab , ciągle w garniturku ,

ocenił(a) serial na 10
DONEK_filmweb

I kolejny absurd totalny: dziś zauważyłem u dziecka Maricruz kolczyk w uchu, nie mam pojęcia po co takiemu niemowlakowi taki kolczyk, pamiętam że też to było jakieś telcie kolczyk u dziecka. xD

Zbuntowany_RBD

Ja też widziałam kolczyki w uszku małej, ale dla mnie to nie jest absurdalne.
Dla mnie absurdalne było to, że don Alejandro nie zauważył, że MC już urodziła. Chyba, że choroba i lot tak go wymęczyły, że słabo łączył fakty.

jagodajulia

U takiego małego dziecka moze rzeczywiscie przesada zeby juz kolczyki mialo. Ale ja jestem za tym by dzieciom przekłuwac za małego uszy. ja załuje ze mi przekłuto dopiero przed Komunią. Boze co to byl za koszmar jak ja sie darłam do dzis to wspominam. Wolalabym zeby mi od razu po porodzie przebili :)) To bym nie pamietala.

Co do brzucha. No wiesz przedtem brzuch ukrywala to nie zwrocil za bardzo uwagi na to moze. Choc ona powinna mu to od razu oznajmic a nie po kilku minutach rozmowy.

monia198923

Ja miałam kilka lat, gdy mama poszła ze mną przekłuć uszy i tak szybko to nastąpiło, że nic nie bolało.

Ale dzisiaj miała sukienkę dopasowaną, więc powinno się mu to rzucić w oczy. A druga sprawa to to, że mu nie powiedziała od razu jak urodziła, oczywiście, że powinna to zrobić.

jagodajulia

Mi przekluwala znajoma mamy. Miala taka wielgachną igłę i ciach wrrr. Najgorsze ze sama chcialam. Mialam juz kolekcje kolczykow i sie uparłam przed Komunią. Mama sie nie zgadzala -ona sama do dzis nie ma przeklutych uszu-boi się:). Ta gruba wielka igla sni mi sie po nocach. Chociaz porzadnie zdezynfekowała (pielegniarka to byla) bo uszy nigdy mi nie ropiały. Kiedys nikt nie chodzil u mnie na przebijanie tym pistoletem jak dzis:)

monia198923

To brzmi strasznie...
Ja właśnie byłam na przebijaniu tym pistoletem, bo na igłę to bym się nigdy nie zgodziła i polecam, szybko i bezboleśnie, a miałam chyba z 4 latka. Jedyne, co pamiętam to, że tak szybko to minęło :D Dłużej wybierałam kolor kolczyków niż trwało całe przebijanie.

jagodajulia

No 4 lata to bylby idealny wiek. Napewno nic bym nie pamiętała a ja mialam prawie 8:) Od tego czasu (ponad 15 lat) ani razu nie zdjelam kolczykow (chyba zeby je wymienic na inne) bo sie boje ze zarosna a drugi raz bym nie przebiła. A kolczyki uwielbiam nosić :) Moglabym otworzyc sklep z samymi kolczykami tyle ich mam :)