PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10055573}

Dzikość

Untamed
2025 -
6,6 16 tys. ocen
6,6 10 1 16377
5,7 6 krytyków
Dzikość
powrót do forum serialu Dzikość

Gdy zobaczyłem tego kolesia myśliwego w lesie to od razu wiedziałem że to ona ją zabił.

ocenił(a) serial na 9
vtec

Przecież to nie myśliwy ja zabił....

ocenił(a) serial na 5
vtec

Widać jak był oglądany ten serial xD

ocenił(a) serial na 6
vtec

ten myśliwy to tam był jednym z pozytywnych bohaterów, tylko Eric Bana się go czepiał niepotrzebnie. Może był elastyczny moralnie, pomagał w rozprowadzaniu narkotyków, ale to on wyrwał chwasta za opłatą. PS. Ludzie dziś oglądają filmy, seriale, mecze z telefonem w ręku i scrollują, a potem nieraz w komentarzu czytam, że czegoś tam nie rozumieją, umknęło im w prostej fabule.

Mordechaj

dokładnie. razi mnie tylko jedno - po co on strzelał do głównego bohatera i to jeszcze tak, żeby nie zabić od razu

ocenił(a) serial na 6
rodmans

Scenariusz nie jest w tym serialu szczególnie wyrafinowany i dopracowany w szczegółach. Strzelał żeby zabić, ale nie trafił dobrze po prostu. Taki strzelec z wojskowym doświadczeniem oczywiście powinien trafić, no ale jak mawiała moja babcia - filmu by nie było. A po co w ogóle strzelał skoro nie on stał za śmiercią dziewczyny? Może bał się, że Bana wkroczył na ścieżkę prawa i sprawiedliwości bez wymówek i chce go przymknąć za zlikwidowanie tego dewianta ? A może bał się, że za narkotyki, bo był w to jakoś zamieszany? Tak czy siak cały czas mógł szantażować Erica Banę byłą żoną i jej udziałem w zabójstwie. Ale mógł też pomyśleć, że to już nie działa, bo główny bohater zdecydował się posłać ex do ciupy?

rodmans

Gość strzelał dobrze, tylko, że nad głównymi bohaterami zawsze czuwa Jezus.