PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10055573}

Dzikość

Untamed
2025 -
6,6 16 tys. ocen
6,6 10 1 16314
5,7 6 krytyków
Dzikość
powrót do forum serialu Dzikość

Ten serial oparto na znanych,sprawdzonych kalkach : bohater po osobistej,rodzinnej tragedii (potem rozwód,alkohol, depresja); nowa agentka przydzielona mu do współpracy, śledztwo, które ma wyzwolić go z tego marazmu. W sumie kalki,ale dość dobrze scenariuszowo rozegrane. W tle majestatyczna przyroda- piękne zdjęcia. Śledztwo nieźle powikłane, na szczęście tylko 6 odcinków ,więc serial zachowuje napięcie. Minus ode mnie za dociskanie na końcu jego szefa, które niczego już nie zmieni,a zniszczy słabego człowieka. Bo bohater też musi być bez zawodowej skazy. A gdyby ją miał, byłby bardziej ludzki,a mniej filmowy.

ocenił(a) serial na 7
harley56

Slabego człowieka???? Tak go określasz? Facet porzucił a potem zabił swoje dziecko, bo by mu się kariera posypała i zona się wkurzyła. Zrobił to tylko dla swojej wygody. Zasłużył na śmierć jak mało kto w tym filmie. Cholerny hipokryta i bezwzględny egoista

harley56

Ale on strzelił do własnej córki, próbował ją zabić! Gdyby Turner powiedział: "Dobra, było minęło" to ja bym tego RACZEJ nie kupił. Swoją drogą, to dałem się zaskoczyć. Myślałem, że choć raz, na stare lata, Sam Neil zagrał jakąś przyzwoitą postać.