wczoraj przeglądałam program na nastepny tydzień i okazało się ze tvp1 zawiesza emisję Extr@ nie będzie go nawet w późniejszej godzinie zastąpi go "Baobab - czyli zielono mi" już od tego czwartku.Ciekawe czemu zawieszją tak w połowie?Osobiście uważam to za głupotę!
ja też się wściekłam jak to zobaczyłam. Myślałam, że dziś będzie a tu jakiś durnowaty baobab, polska telewizja znów się nie popisała ;-(
Też byłam zawiedziona :/
Ale przecież to leci już 3 rok, może była słaba oglądalność?
No nie wiem... Ale szkoda :(
Ludzie zapomnieliście ze 23 lipca 2007 był wypadek autokaru z ludkami z polski była przez trzy dni żałoba wiec go nie poszczali bo to jest poniekąd komedia a w 2006 tez nie puścili do końca tego serialu!!!!1
uuu ale masz zapłon chyba nie widziałaś daty założenia tematu :) a poza tym to co z tego że żałoba jak minęła to mogli kontynuować dalej emisję co za problem.
Tu nie chodzi o zapłon bo dopiero wczoraj znalazłam ten serial a po drugie TVP 1 nigdy nie puścił tego serialu całego wiec i wtedy tak było
A mam takie pytanko,czy można gdzieś ściągnąć odcinki z tego serialu??Jak ktoś ma jakieś linki niech tu wrzuci,będę wdzięczna:)
no właśnie mi też bardzo zależy żeby jeszcze gdzieś to obejrzeć albo ściągnąć sobie. ktoś wie gdzie można to znaleźć??(chodzi mi o konkretną stronę internetową)