Kocham ten serial za pierwszy sezon. O ile pierwszy odcinek nie zwiastował tragedii, tak kolejne są coraz słabsze. Akcja z Bogusiakiem, to już gruba przeginka i pokazała jak słaby jest drugi sezon. I w sumie to gówno symbolizuje co się stało z serialem. Mam nadzieję, że serial jeszcze w skoczy na swoje tory.
Totalna zgoda - mi troche przeszedl entuzjazm na ten serial. A poziom idiotyzmu i abstrakcji ostatnich dwoch odcinkow spowodowal, ze az troche mi glupio bylo, ze ogladam takie cos. No cmon :D
przepiekny cudowny serial, drugi sezon nawet lepszy od pierwszego a dwa ostatnie odcinki coś pięknego xDDD
w ogóle wątek z tym mecenasem i gościem od lokali jest dziwny, nieinteresujący. jakieś chodzenie po grobach, jeżdżenie po wioskach - musiałem, że pójdzie to w inną stronę, w stronę perypetii na uczelni.
Nawrocki na pewno nie lubi tego serialu. Ciekawe czy to tylko taki zbieg okoliczności.
Dla mnie również lepszy niż 1szy sezon i póki co (mam obejrzane 6 odcinków) to czym dalej, tym lepiej. Kocham absurdalny humor a jest go w tym sezonie chyba jeszcze więcej niż w poprzednim, duet Frycz&Stankiewicz to perełka tego sezonu :D
To prawda, pierwszy sezon świetny, ale właśnie jestem po odcinku z Bogusiakiem i też twierdzę, że zeszli ze szczytu na dno. Sam pomysł z tym 'prezesem' i 'mecenasem' również nietrafiony, bo ani to szczególnie śmieszne, ale angażujące. To zawsze był absurd, ale przekraczają kolejne granice, szczególnie dobrego smaku.
Gdy 'Emigracji XD' dałem 9/10, to tutaj na razie nie widzę nic, na więcej, niż 5/6.
Wielkie rozczarowanie.
Drugi sezon to wielka księga polskich zjawisk z cyklu jak zarobić a się nie narobić?! Nie ma tu słodkich eurasów oprószonych ciężką pracą. Jest za to maksimum fantazji. Fantazji która leczy polską wątrobę. Zgoda, że przesadzonej, ale My przesadzamy. I obsrany klient (Bogusiak) sprawił że ja wpadłem na pomysł, że muszę obejrzeć cały serial! Bo nigdy o nim wcześniej nie słyszałem..