PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810751}

Euforia

Euphoria
2019 -
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 88589
8,0 48 krytyków
Euforia
powrót do forum serialu Euforia

Zakończenie

ocenił(a) serial na 9

W skrócie : Co waszym zdaniem stało się Z Rue ? przedawkowała na pewno ale czy zeszła ?? No i co się stało z Fezem ? Scena totalnie zerwana w pół.

dłużej: No wlasnie skończyłem. Powiem wam że historia mogła by się skończyć w tym momencie i widz został by z całą masą niedopowiedzeń czyli : Przede wszystkim - co się odyebało z Rue na koniec ?! oraz Czy Fez przeżył. Plus życie tych bohaterów będzie toczyć się dalej a ja jestem tego ciekaw , na tyle polubiłem większośc z nich. No ale wiemy już że będzie II-ga seria i Ja osobiscie się z tego cieszę. Wracając do Rue- zakładam że przedawkowała fest. Jeśli przywaliła sobie fenta w takiej dawce to wiadomo jest śmierć na miejscu - ale nie wiemy co przy&ebała. Wg mnie cała ta wizja mogła być jej zejściem ze świata albo po prostu kolejnym ostrym przedawkowaniem po którym znowu obudzi się na SORZE. Mogą też zabieg z Gry o Tron zastosować i naprawdę ubić Zenday'e a następnie pokazać jak cała reszta sobie z tym radzi. Chociaż wątpie w takie rozwiązanie. A co do Fezco to mamy po prostu zerwaną scenę - tam się może wszystko wydarzyć chociaz zdrowy rozsądek podpowiada że Myszon go odstrzelił to kompletnie tak naprawdę nie wiemy nic, O Ile w sprawie Rue mamy ten taniec z którego można brać jakieś poszlaki tak tutaj jest czysta kartka. A reszta bohaterów ?? Podoba mi się to że każdy z nich przeszedł jakąs drogę i już nie jest do końca tą samą postacią którą był/była w pierwszym epie. A co za tym idzie zastanawia mnie Mega co dalej z Jules. Co z Nate'm? Więc mimo tego że działa to jako zamknięta całość a ciągnięcie tego może zepsuć cały efekt to wierzę w twórców. Bo tą część historii zrealizowali perfekcyjnie i coś czuję że ich pokłady kreatywności się jeszcze nie wyczerpały a co za tym idzie dostaniemy wspaniały drugi sezon. Najgorsze co by mogli zrobić to zastosować zagranie ze skinsów i wymienić całą ekipę w ramach tego samego świata - OOOOOjjjj , wtedy bym się pogniewał. A Ty jak sądzisz co się stało z Rue i Fez ? Serial jedyny w swoim rodzaju. Ale naprawdę nie dla wszystkich . To nie jest Pizza która będzie smakowała każdemu . To jest bardzo drogie danie przyrządzone kurva przez "Modesta Amaro" i albo będzie dla Ciebie perfekcyjnym daniem "momentem" jak ten kucharz zwykł nazywać swoje dania albo wyczujesz że tam kutwa są ślimaki i nie zważając na perfekcyjny smak wyrzygasz wszystko i nie będziesz jadł dalej bo ta świadomość z czego to danie się skłąda Cię odrzuci. - Taką rekomendację bym dał Euphorii - jeśli już bym musiał ;)

A Co wy sądzicie o zakończeniu ?