Z tego serialu uwielbiam Szajbę, Czarną, Rafalskiego i jego teksty. Rafalski wczoraj wrócił do OPZ i już strzelił tekstem z którego piałem :P
Dzień dobry, Szymek Rafalski jestem" :PP
No dobra, ale mam nadzieje, że scenarzyści nie zrobili sobie jaj i nie stworzą związku pomiędzy Czarną a jej informatorem... bo to by była katastrofa serialu.
Ja też jestem przeciwko temu związkowi
Ale ona mu nawet pomarańczki przynosi
To już jest coś;p Wzruszyłam się jak Rafalski przyszedł
Nie wiedział czy ma Czarną uściskać czy nie^^
A ja bym chciała żeby zaiskrzyło. Czarna to kobieta bez życia prywatnego, a on to narkoman z problemami. Byłoby bardziej interesująco niż związek Szajby z bezpłciową Alex czy Izą. "Fala" to nie romansidło, ale z niecierpliwością czekam jak się ten wątek potoczy.
a ja wierzę ;)
właśnie a zauważyliście, że jak Rafalski wrócił i Czarna podnosząc się z krzesła <żeby przytulić Szymona> otarła łzy? czy mi się coś wydawało?
tsaaa... wiem, że to "czołg nie baba":) ale wydaje mi się, że dobrze mi się przewidziało:)
jezu... znow o milosci, ludzie czarna to jest twarda, samodzielna kobieta ktora nie potrzebuje milosci jak inne kobiety. Wyobrazcie sobie jakby jeden z waszych przyjaciol "niby" zginal, a po 2 tygodniach wita sie z wami i strzela smieszny tekscior? N/C