Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21894
8,5 2   krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

ocenił(a) serial na 7

Z tego serialu uwielbiam Szajbę, Czarną, Rafalskiego i jego teksty. Rafalski wczoraj wrócił do OPZ i już strzelił tekstem z którego piałem :P
Dzień dobry, Szymek Rafalski jestem" :PP
No dobra, ale mam nadzieje, że scenarzyści nie zrobili sobie jaj i nie stworzą związku pomiędzy Czarną a jej informatorem... bo to by była katastrofa serialu.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Szajba

Ja też jestem przeciwko temu związkowi
Ale ona mu nawet pomarańczki przynosi
To już jest coś;p Wzruszyłam się jak Rafalski przyszedł
Nie wiedział czy ma Czarną uściskać czy nie^^

kasienka_22

A ja bym chciała żeby zaiskrzyło. Czarna to kobieta bez życia prywatnego, a on to narkoman z problemami. Byłoby bardziej interesująco niż związek Szajby z bezpłciową Alex czy Izą. "Fala" to nie romansidło, ale z niecierpliwością czekam jak się ten wątek potoczy.

kaska82

Tia, koles narkoman i dziewczyna zabijaka? nie wierze :p

Szajba

a ja wierzę ;)
właśnie a zauważyliście, że jak Rafalski wrócił i Czarna podnosząc się z krzesła <żeby przytulić Szymona> otarła łzy? czy mi się coś wydawało?
tsaaa... wiem, że to "czołg nie baba":) ale wydaje mi się, że dobrze mi się przewidziało:)

ntwiggy

jezu... znow o milosci, ludzie czarna to jest twarda, samodzielna kobieta ktora nie potrzebuje milosci jak inne kobiety. Wyobrazcie sobie jakby jeden z waszych przyjaciol "niby" zginal, a po 2 tygodniach wita sie z wami i strzela smieszny tekscior? N/C

AzuR_the_ASG_Soldier

wątki miłosne nie są w tym serialu sprawą najwazniejszą. Czarna faktycznie jest twarda babką, w ogóle jest świetna i mam nadzieję, że scenarzyści tego nie popsują, ale z drugiej strony, co to za tekst, że ona "nie potrzebuje miłości"? każdy jej potrzebuje...