PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21756
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

KONIEC Fali Zbrodni

ocenił(a) serial na 9

Wyemitowany 25 czerwca odcinek, bedzie ostatnim, nie beda juz dalej krecic Fali. Troche szkoda, bo to wedlug mnie ciekawy serial.

pavenka

coo?? dlaczego??!! może chodzi tylko o koniec serii??

w końcu Dygant w którymś z wywiadów mówiła, że we wrześniu Czarna wraca ze Stanów....

mam nadzieje ze jest to tylko niesprawdzona plota!!!! :(:(:(

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

Przecież wszędzie mówią że już kręcą kolejną serię. Skąd masz taką informację?

kasienka_22

jeeezuuuu... ales mnie przestaszyl-a

od wczoraj nic tylko wariuje - bedzie fala zbrodni czy nie - zobacze Bake czy nie

mam nadzieje ze informacja o kreceniu nowej serii juz teraz jest prawdziwa :))))

ocenił(a) serial na 9
ahcynk

Te informacje przeczytalam w SE, podobno Polsat oficjalnie (bez podania przyczyny) powiedzial, ze nie nakreca kolejnej serii.

pavenka

nie no ale kto dzisiaj wierzy superexpresowi?? drugi pod zgledem nierzetelnosci dziennik w Polsce ;]

wg jednej z gazet na f (:P:P) to w magdzie my. geje mieli sie calowac namietnie :PP a jakos na razie nic takiego nie zauwazylam :D

ahcynk

ostatni odcinek był na 1 miejscu wśród oglądanych pozycji programowych w polsacie także polsat niech się jeszcze dobrze zastanowi...

ocenił(a) serial na 9
push_upek

No nie wiem, tez chcialabym, zeby to nie byla prawda. Jeszcze szczerze powiedziawszy nie spotkalam sie z nierzetelnoscia SE w dziale Super Seriale, zobaczymy...

pavenka

przecież to nie może się tak skończyć! musze zobaczyc jak oni sobie poradza z Czarna... albo jak ona sobie z nimi poradzi :D normalnie koncowa mnie rozwalila - te wzroki :D
no i czy dzieciak Silen bedzie ladny :D
no i kto teraz bedzie po Siergieju i Koli rządził w mieście :D:D

ahcynk

to nie wiesz? żona Koli,
znam jeszcze pare szczegułów ale nie chce psuć zabawy

Kami122

zespuj mi zabawe!!! proszę!!!!

a nie wiesz czegoś a propo trójkącika Szajba-Szabelka-Czarna? (szczerze mówiąc najbardziej mnie ten wątek interesuje :P:P:PPP)

ahcynk

wcale nie koniec, ba! w tą niedziele jedziemy z czwartą serią :D:D