Wyemitowany 25 czerwca odcinek, bedzie ostatnim, nie beda juz dalej krecic Fali. Troche szkoda, bo to wedlug mnie ciekawy serial.
coo?? dlaczego??!! może chodzi tylko o koniec serii??
w końcu Dygant w którymś z wywiadów mówiła, że we wrześniu Czarna wraca ze Stanów....
mam nadzieje ze jest to tylko niesprawdzona plota!!!! :(:(:(
Przecież wszędzie mówią że już kręcą kolejną serię. Skąd masz taką informację?
jeeezuuuu... ales mnie przestaszyl-a
od wczoraj nic tylko wariuje - bedzie fala zbrodni czy nie - zobacze Bake czy nie
mam nadzieje ze informacja o kreceniu nowej serii juz teraz jest prawdziwa :))))
Te informacje przeczytalam w SE, podobno Polsat oficjalnie (bez podania przyczyny) powiedzial, ze nie nakreca kolejnej serii.
nie no ale kto dzisiaj wierzy superexpresowi?? drugi pod zgledem nierzetelnosci dziennik w Polsce ;]
wg jednej z gazet na f (:P:P) to w magdzie my. geje mieli sie calowac namietnie :PP a jakos na razie nic takiego nie zauwazylam :D
ostatni odcinek był na 1 miejscu wśród oglądanych pozycji programowych w polsacie także polsat niech się jeszcze dobrze zastanowi...
No nie wiem, tez chcialabym, zeby to nie byla prawda. Jeszcze szczerze powiedziawszy nie spotkalam sie z nierzetelnoscia SE w dziale Super Seriale, zobaczymy...
przecież to nie może się tak skończyć! musze zobaczyc jak oni sobie poradza z Czarna... albo jak ona sobie z nimi poradzi :D normalnie koncowa mnie rozwalila - te wzroki :D
no i czy dzieciak Silen bedzie ladny :D
no i kto teraz bedzie po Siergieju i Koli rządził w mieście :D:D
zespuj mi zabawe!!! proszę!!!!
a nie wiesz czegoś a propo trójkącika Szajba-Szabelka-Czarna? (szczerze mówiąc najbardziej mnie ten wątek interesuje :P:P:PPP)