PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21750
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Polsat

użytkownik usunięty

Powinni przypomnieć na Polsacie lub Polsacie 2 kto jest za?

Ja jestem za - już drugi raz oglądam po kolei wszystkie odcinki na ipla - szkoda ze nie ma kolejnych serii...
To był jeden z najlepszych seriali kryminalnych w Polsce...

można napisać petycję :)

użytkownik usunięty
kickyourdaddy

Trzeba napisać napewno ci odpiszą bo puszczają po 3 ,4 razy z rzędu Pensjonat pod różą to mogą gdzieś to wcisnąć na polsacie 2 bo na polsacie to pewnie wykluczone

ocenił(a) serial na 7

jestem za od początku wszystkie odcinki tak o 21 ? od poniedziałku do piątku : D byłoby super

kacperowski20

Super propozycja. Teraz zaczynają się wakacje - wieczne powtórki. Ten serial był dość dawno, ludzie którzy nawet go widzieli z chęcią go obejrzą. Polsat 2 21:00. Ja bym na 100% oglądał. Szkoda, że kolejne serie raczej nie wchodzą w grę, bo jak dla mnie mogliby zdjąć te wszystkie swoje seriale a dać kolejne serie Fali . Super serial. Choć o nowych seriach nie mam co myśleć, to na powtórki od 1 serii mam nadzieję . ;)

ocenił(a) serial na 7
Romanekd

Dokładnie lecą na polsacie 2 Daleko od noszy,Pensjonat pod różą,Samożycie. : ( Fali Zbrodni nie mogli by puścić? fajnie by było jeszcze 13 posterunek : D

Petycja nic nie daje po co to wogole !! ? a tak pozatym po co na polsacie puszczac jak macie wszystkie odcinki na IPLA :)

ocenił(a) serial na 9
Rafalski88

od 3 września ma być na ATM Rozrywka od poniedziałku do piątku o 21