Ja jestem za - już drugi raz oglądam po kolei wszystkie odcinki na ipla - szkoda ze nie ma kolejnych serii...
To był jeden z najlepszych seriali kryminalnych w Polsce...
Trzeba napisać napewno ci odpiszą bo puszczają po 3 ,4 razy z rzędu Pensjonat pod różą to mogą gdzieś to wcisnąć na polsacie 2 bo na polsacie to pewnie wykluczone
jestem za od początku wszystkie odcinki tak o 21 ? od poniedziałku do piątku : D byłoby super
Super propozycja. Teraz zaczynają się wakacje - wieczne powtórki. Ten serial był dość dawno, ludzie którzy nawet go widzieli z chęcią go obejrzą. Polsat 2 21:00. Ja bym na 100% oglądał. Szkoda, że kolejne serie raczej nie wchodzą w grę, bo jak dla mnie mogliby zdjąć te wszystkie swoje seriale a dać kolejne serie Fali . Super serial. Choć o nowych seriach nie mam co myśleć, to na powtórki od 1 serii mam nadzieję . ;)
Dokładnie lecą na polsacie 2 Daleko od noszy,Pensjonat pod różą,Samożycie. : ( Fali Zbrodni nie mogli by puścić? fajnie by było jeszcze 13 posterunek : D
Petycja nic nie daje po co to wogole !! ? a tak pozatym po co na polsacie puszczac jak macie wszystkie odcinki na IPLA :)