PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21749
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Pierwsza seria z Bakajevem, Siergiejem i Budrysem byla super. Teraz dno - nowe biuro,jakas ruska damula i ciagle jakies dzieci porywaja. Szkoda patrzec.

ocenił(a) serial na 10
ricky_fitts

W pełni się z tobą zgadzam. Serial powinien się zakończyć na masakrze OPZ'u

Vaniol

Zgadzam sie.Szkoda że Budrysa juz nie ma:( Najbardziej go lubiłam...

ocenił(a) serial na 7
ricky_fitts

Smutna prawda. To był naprawdę niezły serial, ale z sezonu na sezon się psuł. Obecna seria jest bardzo słaba i chyba idzie ku jeszcze gorszemu. Mimo to oglądam nadal, choć raczej już tylko z przyzwyczajenia

Mordechaj_Sauerland

"Mimo to oglądam nadal, choć raczej już tylko z przyzwyczajenia"
Wiesz co, ja chyba robię podobnie...
Liczyłam na coś więcej, czwarta seria miała być "niby" tą najlepszą ale to chyba tylko złudne nadzieje...
Wolałabym, żeby zakończyli produkcję...no i mogliby puścić powtórki o d pierwszej serii :)
Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 6
Lady_McBeth

Zgadzam się z Wami w zupełności... Teraz Fala nie ma już tego 'czegoś'... w moim przypadku głównie chodzi o Budrysa - uwilebiam Przemka Sadowskiego ^^, ale ogólnie 1sza seria była najciekawsza. a Szajba, zaliczający wszystkie kobiety z wydziału (no Silene się uchroniła) - teraz czekam aż tata mi powie, że do szefowej się drował;P jedyne dlaczego czasem spoglądne na FZ to M. Jakus i jego fenomenalna gra Rafalskiego :) świetny jest;) a propos, zapytuję: czy nie ma ktoś całej 1szej serii FZ na płytach? Jeśli tak proszę o kontakt na blogu:) pozdro:)