PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867454}

Fallout

2024 -
7,7 57 tys. ocen
7,7 10 1 56954
7,5 31 krytyków
Fallout
powrót do forum serialu Fallout

REWELACYJNY !!!

ocenił(a) serial na 8

Właśnie skończyłem oglądać i muszę powiedzieć że jest to najlepsza produkcja na podstawie gier jaką widziałem. Gry i kino to dwie moje największe pasje. Zawsze mam wielkie oczekiwania gdy oba te światy zderzają się ze sobą i mogę chyba stwierdzić że twórcom idzie to coraz lepiej. Do tej pory moim numerem jeden był Silent Hill. Muzyka, klimat, no rewelacja. Byłem w niebo wzięty. Ale potem nastąpił tragiczny Hitman (o jeszcze gorszym sequelu nawet nie wspomne) i minimalnie lepszy lecz wciąż bardzo słaby Max Payne. 8 lat później moja nadzieja powoli zaczęła wracać kiedy pojawił sie świetnie zrealizowany Warcraft, lecz chwilę później znowu wszystko rozpieprzył Asassin's Creed. HBO ponownie rozpaliło światełko w tunelu rewelacyjnym The Last of Us, ale Fallout przywrócił moją wiarę w takie projekty z całą mocą. Prześwietny scenariusz i fabuła. Faki lecą, jucha się leje, jest groteskowo i śmiesznie. Cały czas cieszyła mi się micha przy oglądaniu. Mnóstwo odniesień do gry i swoistych ukłonów w stronę graczy. Plenery, gadźety, stroje, pip-boye, a nawet pancerze wspomagane (!) - wszystko z dbałością o szczegóły przygotowane na potrzeby serialu. A na widok New Vegas w końcówce mało nie dostałem orgazmu haha. Będzie grubo. Jaram się na drugi sezon jak kretoszczur trafiony granatem plazmowym. Pozdrówki dla fanów. Czekamy!

ocenił(a) serial na 1
oski122

Hitman przy tym serialu to w zasadzie majstersztyk. wiecej logiki, mniej ideologicznego belkotu dla lemingow i w zasadzie kazde guano bedzie lepsze od tego pseudo podrabianego Fallouta, ktory z oryginalnym Falloutem i jego uniwersum nie ma juz nic wspolnego. to ze korpo kupilo sobie do niego prawa i lemingi kwicza znaczy tyle co nic.

ocenił(a) serial na 8
ssijto

Serial ma ocenę 7,8 przy 50 tys. głosach. Prawie połowa to oceny 8, co oznacza, że ponad 20 tys. ludzi uważa serial za bardzo dobry. Nie wspomne już o 15 nominacjach do nagrody Emmy i nagrodzie za najlepszą adaptacje. W świetle tych statystyk to właśnie twój głos i twoja opinia znaczą tyle co nic. Z resztą, skoro uważasz Fallouta za lipe, a Hitmana za świetną adaptacje to albo w ogóle nie grałeś w te gry albo jesteś zwykłym hejterem. Pozdro