PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867454}

Fallout

2024 -
7,7 56 tys. ocen
7,7 10 1 55661
7,6 28 krytyków
Fallout
powrót do forum serialu Fallout

Jeśli tak mało inteligentna i głupia jest fabuła gry, jak i ten serial, który tak bardzo odzwierciedla ten świat z gry .To nie zazdroszczę ilorazu inteligencji fanom tej znakomitej serii gry jaką jest Fallout.

ocenił(a) serial na 8
ZipZiom

Ja właśnie skończyłem 1 sezon i powiem: rewelacja. Jest klimat, jest zabawnie, groteskowo, faki lecą, jucha się leje, i co uważam za mega duży plus w dzisiejszych czasach - mało efektów komputerowych. Scenografia, plenery, kostiumy, gadżety, pip-boye, nawet pancerze wspomagane (!), wszystko stworzone specjalnie na potrzeby serialu. Aktorsko też bez zarzutu. Myślę, że kariera pana Gogginsa rozkula się teraz na dobre bo gościu zjada wszystko i wszystkich jak tylko pojawia sie na ekranie. Po Pierścieniach Władzy byłem sceptycznie nastawiony do ekipy Amazona, ale tutaj na prawdę świetna robota. Jaram się jak kretoszczur trafiony granatem plazmowym na ciąg dalszy. Pozdrówki dla fanów... I nie przejmujcie się tego typu komentarzami. Ludzie negujący grę/serial po prostu nie łapią unikalnego klimatu tych gier, mają za słabe komputery żeby pograć, albo są po prostu za głupi żeby w nie grać, bo należą do tzw. grupy niewymagających graczy, którym nie chce się myśleć przy graniu i wolą rozwałki typu DOOM, w których tylko idziesz do przodu i walisz do wszystkiego co się rusza, dlatego po 10 miuntach trwającego 8 godzin serialu wchodzą tutaj żeby dokuczyć oraz wylać pomyje na prawdziwych fanów i utwierdzić ich w przekonaniu, że to co oni lubią jest fajne, a to co wy nie. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.

ocenił(a) serial na 2
ZipZiom

Hej, takie są właśnie fabuły Falloutów stworzonych przez Bethesdę, głównie FO4 i FO76, na których serial jest najbardziej oparty. Fallouty od Interplay/Black Isle/Obsidian to zupełnie inna liga, jeżeli chodzi o fabułę, klimat czy czarny humor. Tutaj nic z tego nie ma.