PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22810
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

Po obejrzeniu 3 odcinków zorientowałam się, że istnieje odcinek 00! Kto tak robi?? :/

ocenił(a) serial na 7
EmCa_2

Coo..? Jaki odcinek 2x00? o.o Tytuł, albo link, pliz.

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

potwierdzam xD

ocenił(a) serial na 10
Mites

Znalazłam ale nie po polsku...http://alltube.tv/fear-the-walking-dead/odcinek-00/odcinek-0-sezon-2/53 066

ocenił(a) serial na 10
rozkminator

Przepraszam za spam... Ten odcinek nazywa się "FLIGHT 462" i jest na cda,jest podział na kilka odcinków,chyba na 2.

ocenił(a) serial na 7
Mites

Ahh, mówicie o webizodzie w samolocie :D Przecież to stare jest, jakoś tuż po 1 sezonie puścili...

EmCa_2

Odcinek 2x00, o którym mówisz to seria 16 mini-odcinków trwających po około minucie, które były wypuszczane na youtube z tygodnia na tydzień. Całość tworzy wspomniany wyżej odcinek 2x00 i jest wprowadzeniem do historii z Azjatką i jej kompanem :)

Jedna z grup tłumaczących wypuściła nawet napisy do tego epizodu ale pasują one tylko do jednej wersji, którą ciężko dorwać :)
Jeśli jeszcze nie widziałeś to służę pomocą na priv :)

TWDFan

Widziałam już całość. Dzisiaj... a tak btw chyba tylko w alternatywnej rzeczywistości filmowej wpuszczają do samolotu z drutami...

EmCa_2

Serial swoje, a życie swoje ;) btw myślałem, że sezon będzie króciutki podobnie jak poprzedni, ale dzisiaj sprawdziłem, że nasza przygoda z januszami przetrwania będzie trwać 15 odcinków ;) kiedyś chyba zejdą z tej łódki mam nadzieję :p

ocenił(a) serial na 7
TWDFan

Ile trwa cały odcinek Flight 462?

ocenił(a) serial na 6
rafal_skoneczny

Niecałe 15 minut, ogólne odcinek jest dość zabawny bo po 6 sezonach TWD dość dziwnie się patrzy na takie problemy...