PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40260}

Felicity

1998 - 2002
7,4 3,9 tys. ocen
7,4 10 1 3852
Felicity
powrót do forum serialu Felicity

Wyjątkowy

ocenił(a) serial na 10

Oglądam "Felicity" dopiero od 4 sezonu, ale muszę przyznać, że jest to serial wyjątkowy. Urzekło mnie to, że wreszcie powstał serial opowiadający o ludziach stawiających pierwsze kroki w dorosłym życiu, studentach, którzy muszą martwić się wieloma innymi sprawami poza kłopotami sercowymi. Napawdę taki serial był bardzo potrzebny. Pozdrawiam

anjin_2

Jestem tego samego zdania.Jeden z najlepszych i najbardziej wartościowych seriali dla młodych ludzi jaki powstał.

Martin_Eden

Witajcie. Skoro tak lubicie ten serial, to pewnie sie orientujecie, czy sa jakies serie jeszcze po 4ej. Ten serial jest dla mnie strasznie dretwy. Wszyscy tam sa jak flaki z olejem. A ta Felicity - swiętoszka- brrr. Wnerwia mnie jej wyraz twarzy.
I to, ze tam w kolko wzystko sie rozwala - zaczynaja ze soba byc, za 5 minut sie zdradzaja, albo wymysla jakis glupi wedlug mnie pretekst i juz nie moga ze soba byc, mimo, ze sie kochaja. Glupota.
W kazdym razie na koniec czwartej serii tak obaj ja beda "kochac", ze wsadza ja do wariatkowa. idiotyczne.
mimo wszystkiego, co mnie wkurza w tym serialu, jestem ciekawa co bedzie dalej. U nas chyba nie emitowali, ale czy tak w ogole istnieja kolejne serie?

Ash_7

Oczywiście się z Tobą nie zgadzam,ale nie chce mi się w tym momencie przedstawiać mojego punktu widzenia.Zresztą mam temat o serialu na moim profilu,więc możesz tam zajrzeć.Powstały 4 serie.Odcinki krecono od 1998-2002.Produkcja dawno została zakończona.

Martin_Eden

Kurcze, idiotycznie konczy sie ostatni odcinek

Martin_Eden

Kurcze, idiotycznie konczy sie ostatni odcinek

anjin_2

Zalezy ,który ostatni odcinek widziałaś.Serial miał poczatkowo konczyć się na 17 i ten wygląda jak ostatni.Ale potem nakręcono jeszcze pięc,trochę na zasadzie "co by było gdyby".I naprawdę ostatni czyli 22 kończy się pieknie.Przed nami jeszcze cztery odcinki do końca serialu.Pozdro !

ocenił(a) serial na 9
Martin_Eden

Ja bym powiedział, że siedemnasty kończy się ok. Lubię też moment, kiedy Felicity opuszcza Nowy Jork i odwozi ją Noel (chyba dobrze pamiętam). Dodatkowych odcinków za bardzo nie trawię, ponieważ wszelkie elementy fantastyczne do tego serialu po prostu nie pasują. Pamiętam, jak już w pierwszej serii irytował mnie pomysł, że Ben zainteresował się Felicity poprzez czary Megan...

Martin_Eden

Ostatni, czyli ostatni 4ej serii, kiedy ben i noel wsadzaja ja do wariatkowa, po tym jak ona sie budzi i dowiaduje sie, ze miala goraczke i majaczyla.
Skoro nie ma 5ej serii. to chyba wlasnie ten jest ostatni

Ash_7

Czyli widziałas "ostatni ostatni" :) Mnie zakończenie się podobało.To znaczy wolałem,żeby Felicity wybrała kogoś innego,ale to serial bliski zyciu i byłoby to pewnie zbyt banalne,wiec moze dobrze,że zrobiła jak zrobiła.

Martin_Eden

no tlumacze... ten w ktorym wsadzili ja do wariatkowa-chyba ostatni- o ile mi wiadomo - juz po tym, jak sie przeniosla w czasie. chyba piec odcinkow przed koncem czwrtej serii miala podroz w czasie.
no i skoro obaja ja wsadzili do czubkow, to chyba nikogo nie wybrala?
Jak to w koncu z tym ostatnim odcinkiem jest?

anjin_2

Ostatni odcinek kończy się przebudzeniem Feli z tego niby snu.Potem odbywa się slub Noela z Zoe.Wczesniej przywołanych jest trochę retorspekcji poprzednich serii.Trochę taki przypominacz wazniejszych zdarzeń.Gdyby jednak nadal nie dawała ci spokoju końcówka,to w przyszłym tygodniu będzie ostatni odcinek,to obejrzysz jeszcze raz.

Martin_Eden

Felicity, chcąc odzyskać Noela, opowiada mu o podróży w czasie. Ten uznaje, że dziewczyna cierpi na chorobę psychiczną. Dzieli się obawami z Benem, który z kolei przyłapuje ją na praktykach czarnoksięskich. Felicity przekonuje Bena, że mówi prawdę i przepowiada mu chorobę ojca i spotkanie z Lauren. Ben i Noel postanawiają odwieźć przyjaciółkę do lekarza. Specjalista umieszcza ją na oddziale zamkniętym szpitala psychiatrycznego. Tymczasem do Bena dzwoni Lauren, mówi o chorobie ojca.

to wycinek z programu telewizyjnego - ostatni odcinek - 22.

Ash_7

No tak - a ja chciałam się tu podzielić podobnymi spostrzeżeniami na temta tego serialu i co? Zamiast tego (jak wskazywałby temat pierwszego postu) jest WIELKI SPOILER niejakiej aniakijas:/. Nigdy nie ogladalam ostatniej serii i teraz nie będzie przyjemności z oglądania, bo wiem wszystko :|. Tak, wiem - nie trzeba było czytać, no ale jak zaczynam coś to też i kończe :(.........wrrrrrrrr. Może tak małe ostrzeżenia na początku postów ? Pozdr