witam, czy moze m i ktos napisac, jak sie oksnczyl osoatni odcinek?:) nie wiem co sie dzialo od momentu kiedy felicity lezala w lozku z benem i mowila ze boi sie zasnaC... nagrywalams erial na kasecie, i nietstey cos sie stalo i z tego
Niestety takiego rarytasa jak nagrane odcinki Felicity nie posiadam;) Ale wytrwałem i zobaczyłem 2 ostatnie odcinki na TVP3 o nieludzkiej porze! A więc tuż przed zaśnięciem Ben przeprasza Felicity za to co niby zrobi w przyszłości (ta zdrada). No i nasza bohaterka budzi się z "magicznego zaklęcia" Megan i w wszyscy pojawiają się w pokoju,wypytują jak się czuje bo myśleli,że cos się jej stało.Felicity tłumaczy,że miała dziwny sen i opowiada co w nim było (szpital psych.,historia z Noel'em itd.). Wtedy w pokoju pojawia się Ben,a Felicity prosi resztę żeby zostawili ich samych (tu jak zwykle śmieszny tekst Javier'a: "Czy moge zostać i posłuchać?" :D). Podczas rozmowy Felicity zauważa,że Ben przeprasza ją za zdradę w ten sam sposób co w jej śnie.Ona mu wybacza i mówi,że chcę być tylko z nim!Hurra.. Następnie wszyscy bawią się na imprezie i w melanholijnym nastroju przy fajnej muzyczce kończą się losy Felicity,Bena,Noela i całej ekipy! No pięknie .. ;)
Pozdrawiam
P.S. Może nie długo puszczą całą serię na nowo? Ja jestem ZA!
Ja też uważam, że powinni puścić cała serię, ale z tego co wiem, to puszczają tylko 3 i4. 1 i2 w ogóle nigdy niestety nie widziałam. :(