PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=534068}

Filary Ziemi

The Pillars of the Earth
2010
7,7 17 tys. ocen
7,7 10 1 17388
4,8 4 krytyków

Filary Ziemi
powrót do forum serialu Filary Ziemi

Witam, na pewno ucieszy was fakt iż zaczęła się postprodukcja kolejnego serialu na podstawie powieści Kena Foletta "Świat bez Końca" Premiera serialu w 4 kwartale tego roku!!! Jakie są wasze oczekiwania? Bo moim zdaniem (przeczytałem zawczasu książkę, która jest absolutnie fenomenalna) jeśli twórcy nie zaingerują w scenariusz tak bardzo jak w "Filarach..." to serial będzie rewelacyjny! Patrząc na na piękne Panie w rolach Caris, Lady Philippy czy Gwendy *swoją drogą w książce nie jest wcale opisywana jako ładna( to będzie co oglądać... Byle nie szaleli znowu ze scenariuszem..... A jakie jest wasze zdanie"

barteek21

Moim zdaniem jeśli nawet będzie pozmieniany, a będzie podobny pierwszej serialowej ekranizacji, to bardzo go polubię.

barteek21

Dawno temu zobaczyłam serial, dopiero dzisiaj skończyłam czytać książkę, ale idąc za ciosem od razu zabieram się za drugi tom. Ciesze się, że będzie kontynuacja serialu, był bardzo dobrze zrobiony względem ksiązki. Fajnie, że będe mogła znów zweryfikować wyobraźnię z obrazem :-D