Ten serial bije dotychczasowy hit MTV "Teen Wolf" na łopatki!
Jestem bardzo zaskoczony, ponieważ obejrzałem ten serial, bo nie miałem co oglądać...
Finding Carter może wydawać się kolejnym typowym serialem dla nastolatków, ale porusza
na prawdę ciężki temat i jestem pewien, że przypadnie do gusty ludziom bez względu na ich
wiek.
widzę oczywiście, że Filmweb nie dodał opisu, więc swoimi słowami, proszę:
Akcja serialu skupia się na nastoletniej Carter, która prowadzi szczęśliwe życie mieszkając
z samotną matką. Wygłupy Carter i jej przyjaciół, skutkują aresztowaniem.
Policja po zbadaniu odcisków palców dowiaduję się, że Carter, gdy była mała została
porwana od swojej prawdziwej rodziny. Nastolatka jest zmuszona zamieszkać z jej
biologiczną rodziną, z którą nie jest jej łatwo. Carter stara się nawiązać kontakt z matką,
która ukrywa się przed policją.
przykładowo the piratebay.se, musisz po prostu pobrać program utorrent i możesz ściągać;)
Super serial, tylko mogli wsiąść jej prawdziwą siostrę (tą ze skinsów) a nie jakąś blondynę.
obejrzałam 2 odcinki i naprawdę jestem w szoku, że MTV wyprodukowało tak dobry serial!
Właśnie obejrzałam 2 odcinki i jak na razie uważam, że serial jest świetny (ale TW jeszcze nie przebiło). Bliźniaczki w ogóle nie są do siebie podobne chyba, że chcieli aby jedna była podobna do matki.
Zgadzam się z tb w pełni, serial mega, ale mogliby zrobić jak w Skins... Czyli bliźniaczki powinny grać Kat i Megan, żeby przynajmniej było jakieś podobieństwo
Najlepiej oglądać na alekino tv tam nie ma buferowania wkurzającego. A serial jest na prawdę super, za 2 pierwsze odcinki tymczasowa dziesiątka :)