Na razie wszystko wskazuje na to, że czwarty jest ostatni, po prostu nikt jeszcze piątego nie zapowiedział, a ekipa twórców trochę się sypie. Co do filmu to na razie nic na ten temat nie wiadomo. Na razie się nie zanosi.
Mam nadzieje, ze jezeli to juz koniec, to tworcy zamkna wszystkie watki. Swoja droga zal mi troche, ze nie rozwineli watku Gingers :/
Ale w jakim sensie wątku Ginger? Że ona i Baljeet ten tego? Zajrzyj na http://fineasziferb-blog.blogspot.com/ i poczytaj o zbliżających się nowościach, jest tam też o tym.
Ciesze sie ze jednak usiluja sie ten watek zamknac, troche mi zal ze nie bylo wiecej odcinkow o reszcie ognikow. Te postacie mialy potencjal. Nie czytam stary, nie chce spoilerow, ale dzieki za informacje :)
Szczerze zakończenie na czwartej serii miałoby sporo zalet. Nawet podobają mi się odcinki z tej serii, ale jestem zdania, że za długo to się ciągnie. Kreskówce wyszło by na dobre, gdyby mieli ją zakończyć.
Oczywiscie, ze lepiej aby odeszla z honorem niz aby miala okazac sie odcinaniem kuponow i crapem. Swoja droga mysle ze można by stworzyc prosty program animacyjny. W ten sposob to fani byliby w stanie tworzyc nieme odcinki, ktore gdyby okazaly sie dobre udzwiekowic i ulepszyc mogliby sami autorzy. I to byłoby dobre dla kazdej juz zakonczonej bajki. Niestety do stworzenia takiej maszynerii nie dojdzie.