Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 30408
7,9 8 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

1. Na ogródku Flynn-Fletcherów zawsze stoi jedno drzewo, a nie dwa.
2. To drzewo jest zawsze o wiele mniejsze i niższe niż w tym odcinku.
3. Nigdy nie było wspominane, że na tym drzewie jest jakiś stary domek.
4. Na szczycie drzewa są zawsze same liście ułożone w taki okrąg, a w tym odcinku są pokazane jakieś wielkie wystające gałęzie, których nigdy wcześniej nie było.
Ja wiem, że to tylko bajka, ale uważam, że takie rzeczy nie powinny się zdarzać. I możecie mnie skrytykować, ale ja swojego zdania nie zmienię.

użytkownik usunięty

W każdym odcinku jest sporo błędów - czy to w animacji, czy to rzeczowych.

http://pl.fineasziferb.wikia.com/wiki/Kategoria:Odcinki - poczytaj sobie o dowolnym odcinku i zobaczysz, że błędy są wszędzie. Ale to normalne, nie tylko w tej bajce. Jest to pewnie efektem tego, że poszczególne sceny odcinków nie są rysowane po kolei i dorabiając te brakujące można ominąć jakiś szczegół. Poza tym, nie wymagajmy od autorów, że będą pamiętać każdą drobnostkę w ponad 200 czy 300 odcinkach.

użytkownik usunięty

No tak, rzeczywiście, ale akurat w tym odcinku, który ja opisałem, na tej stronie nie ma wymienionych błędów w moich punktach 2.-4. ;D

Akurat ten odcinek bardzo lubię, jak i w ogóle 1 serię, więc zupełnie mi to nie przeszkadza.

użytkownik usunięty
czomo12

Ja też uwielbiam 1 serię, no ale w tym odcinku tak mi się to rzucało w oczy, że aż nie mogłem się powstrzymać, żeby napisać ten temat - mimo że odcinek naprawdę bardzo mnie rozśmieszył. ;]