PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45396
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

No cóż, kolejny odcinek za nami i nadal trwa sielanka bez Savitara, a wątek skupił się na Wellsie oraz Vibe i jej odpowiedniczce. Vibe nauczył się nowej sztuczki. tyle wystarczy.

ocenił(a) serial na 6
rafiq11

Mogło mi to wypaść z pamięci

ocenił(a) serial na 10
HurricanesExplorer

Płakałem jak Gwen zginęła xD

ocenił(a) serial na 9
rafiq11

A wyjaśni mi ktoś tę magiczną sztuczkę, którą Julek pokazał Cisco aby pokonać Gypsy? Bo nie rozumiem w jaki sposób oderwane nogi od ziemi sprawiły, że ją pokonał? XD Po prostu w powietrzu ciało było bezwładne ale po uderzeniu jej po prostu powinna odlecieć kilka metrów i tyle (coś na zasadzie jej uderzenia w Cisco). A tu się okazuje, że oderwane nogi od ziemi skutkują pełną dominacją przeciwnika. Ja pier.. płakałem w tej akcji. W ogóle to co się zaczyna dziać z tym serialem to porażka. O ile sezon zaczął się w miarę znośnie to teraz... jest mi po prostu smutno, że serial, które pochłonął całe moje serce przez pierwsze dwa sezony, odczuwało się to.. TO COŚ w środku, teraz po prostu wygasło.

ocenił(a) serial na 9
mejki

Czy tylko mi się zdaje że to Wally zginie zamiast Iris? Iris i Wally zaczęli współpracować i działać jak we Glashpoint a Barry "odkrywa Amerykę" ze Wally w maju będzie szybszy od niego i wystarczająco szybki aby uratować Iris. Może będziemy mieli powtórkę? Barry i Wally walczą ze sprinterem i Wally obrywa. To w sumie dobry motyw na sezon.
Iris:Barry przez Ciebie zginął mój brat. To przez twoje podróże w czasie.
Barry:Tak mi przykro. Nie chciałem. robiłem co mogłem.
No i przez kilka odcinków próbuje ją ubłagać, ale nie pomaga. Joe też jest na niego wściekły. Caitlin zmieniona w Killer Frost. Julek znów Alchemy. A Cisco z powodu większego używania swoich mocy staje się zły (skoro tak dzieje się z Caitlin to dlaczego nie z nim). No i jest niezły/a drama(t). Więc Barry znów cofa się w czasie :-D
Właściwie to już we wcześniejszym odcinku zauważyłem. Skoro Wells ma broń Plundera to dlaczego nie strzela? I skąd ta broń z równoległej Ziemi czy z przyszłości, bo chyba nie produkuje jej geniusz z tej Ziemi i czasów.

mejki

Zanim Grypsy wylądowała na ziemi, to cisco walnął z całej siły swoją mocą. To czego ty oczekiwałeś?

ocenił(a) serial na 8
rafiq11

Odcinek, tak jak wcześniejszy, słaby wręcz bardzo słaby. Czy oni już nie mają pomysłu na na odcinki? Pani Vibe tragedia i to duża.
Przewiduje że ten sezon będzie ostatnim sezonem.

rafiq11

Ogladając ten odcinek zacząlem sie zastanawiac czy Barry dałby rade zrobić Iris dziecko, zeby nawet nie poczuła..
Czy mogłby zapłodnić pół miasta...bez konsekwencji? ;p. Czy moze miec każdą, w kazdej chwili...gdzie chce i kiedy chce ?

Deathstrroke

Boze..dziecko z Iris..Tfuu co ja pisze.. :O

Deathstrroke

nawet tak nie mysl :D

mania19

spokojnie.. niewiele jej zostało życia ... ;p

Deathstrroke

I tak CW ja wskrzesi ;)

rafiq11

podwojne standardy szybkosci w tym serialu sa mega wku*wiajace. a co za tym idzie absolutny brak logiki