skoro być może jutro poznamy w końcu kto nim został w przyszłości to można ostatni raz obstawiać kimon naprawdę jest.
Bo są dwie opcje. Jedna to ze skacząc w przyszłość widzimy wydarzenia toczące się bez nas, a druga że widzimy wydarzenia takie jakbyśmy wrócili z przyszłości
Taaaa, tylko to jest naciągane bardzo mocno. No bo co, podróżujący decyduje czy widzi przyszłego siebie czy nie?
W podrożowaniu w przeszłość przynajmniej inaczej to robił, gdy robił to przypadkiem i był sam czy były 2 wersje
już po odcinku 3x09 można było odnieść wrażenie, że Barry został Sawitare, tylko że stworzyłby się tym samym sposobem Paradox na wiekszą skalę niż po finale pierwszego sezonu, który to mógłby zniszczyć wszystkie rzeczywistości. Nie zapomnijmy że wtedy Flashowi ledwo udało się to cofnąć. I jeszcze jedno pytanie w jaki sposób został tym samym posiadaczem kamienia filozoficznego. Według komiksów i legendy, którą opowiedział Garrick Sawitar został speedsterem poprzez kamień. Wydaje się że akurat to scenarzyści serialu nie zmienią i pozostawią jak w komiksach
A co jeśli odpowiedź kim jest Savitar otrzymujemy od początku. Barry na początku odcinka niemal zawsze powtarza I'm the fastest man alive. Bóg prędkości znaczy najszybszy z ludzi. I jak to Barry to wyjaśnia dlaczego czeka do maja z zabiciem Iris, bo pamięta że zginęła w maju
rafiq11 nie wiem czy pamiętasz ale s03e16 gdy Jesse walczyła z Savitarem to HR był w tym samym czasie w star labs
A Barry w jednym ze światów w komiksach mial bliźniaka. Małe szanse że to będzie Savitar, ale wprowadzenie bliźniaka może złego ma potencjał
https://www.youtube.com/watch?v=KRsifyDj-Ao
Rozmowa savitara z barrym jako julian w odcinku s3 x ep15 Rzuciły mi się dwa momenty, 3:02 oglądając, gdzie Savitar PRZEPRASZA, ( naprawdę czy ktoś inny by to robił niż Barry ) , Iris że musi ona umrzeć albo on, i drugi gdzie mówi że nie zmienią przyszłości, ponieważ i'm the future flash. Jak dla mnie, to wyraźnie mówi FUTURE FLASH, bez przecinka
Czyli moment śmierci Iris, to także powstanie savitara. Czyli na 100% to Barry Allen z przyszłości, w wizji cisco tylko barry był, savitar i Iris, śmierć Iris to po prostu motor napędowy aby Barry stawał się coraz bardziej zły, możliwe że nawet by zabił savitara co by ostatecznie przeniosło go na złą stronę, i wraz z kolejnym rokiem stawał by się coraz bardziej brutalny, i bezwględny
Zastanawia mnie tylko, w którym momencie nasz barry zamknie savitara, ja zakładam że w 2024, i przez odkrycie prawdy że barry=savitar ekipa team flash zamknie go razem z barrym z 2017, możliwe ze po prostu wczesniej nie mieli mocy aby to zrobić, co wyraznie mowi ze wy wszyscy zgotowaliście mi taki los
Jeśli to prawda to co zapoczątkowało powstanie Savitara? Nie lubię takiego czegoś.
Proste, wtedy historia savitara byłaby zupełnie inna, w pierwotnej linii czasu. Dopóki nie usłyszymy jak brzmi możemy gdybać
W komiksach Eobard Thawne został RF właśnie przez to że zobaczył na plakacie swoją śmierć przez flasha
Może jednak Barry, chyba że ktoś mi przypomni, co stało się z tą wiadomością od Future Flasha z Crossover'u. Mówił że nawet jemy nie można ufać - wtedy tłumaczył że zmienił czas - ale tak na prawdę nie wiadomo czy o to chodziło. Było to dalej wyjaśnione?
To była wymówka aby zasiać nieufność w bohaterach i przez to sami postanowili zaatakować dominators, przez co barry i arrow walczyli z superbohaterami
Tylko tyle
śmiałbym się gdyby to był ojciec Kate Snow, chociaż to byłyby brednie największe w historii The CW. Trochę mniejsze, ale również duże gdyby to był jej były narzeczony Ronnie.. Chocciaż gdybyśmy sobie przypomnieli to w finale pierwszego sezonu Ronnnie wpadł do tej burzy któa się wytworzyłą po samobójstwie Eddiego.
A ja myślę teraz że to Jesse Quick. To by wyjasnialo słowa Savitara że wie co ona zrobi, szok dla Wallyego, nazywanie H.R fałszywym.
http://www.filmweb.pl/serial/Flash-2014-694518/discussion/Savitar%2C+fakty+o+nim +i+jego+to%C5%BCsamo%C5%9B%C4%87,2890688
Wszystkie fakty o Savitarze o których dowiedliśmy się w serialu, i jego tożsamość. Bardzo proszę osoby które twierdzą że Savitar to RONNIE czy JULIAN czy HR , zaznajomienie sie z tematem ;d