Z racji wyczerpania ostatniego tematu lexusa bla bla bla, otwieram nowy temat, który najpewniej będzie o sezonie 3, co w nim będzie, najnowszych informacji. Premiera sezonu 3 odbędzie się 6-9 Października, dokładnej daty nie znam.
a zresztą - sam widziałeś jak zrobili strój dla Wallego, pół odcinka im zajęło. Podejrzewam, że Cisco ma drukarkę 3D...
Nie nie, spójrzcie sobie na trailer najblizszego arrow.
To na 100% black siren czyli musiala uciec
Racja, po prostu nie interesuję się Arrow :P
Nawet widać że atakuje krzykiem, bez żadnych gadżetów
Tylko skąd by wiedziała tyle o oliwierze? Nie mam pojecia szczerze mowiąc
Bo Prometheus jej opowiedział?
Zgodnie z info pewnego gościa na reddicie, to Prometheus wypuścił Black Siren i zaszantażował ją, aby pracowała dla niego.
Brzmi jak kiepski żart, bo BS, to przecież meta z ogłuszającym piskiem, więc takiego Prometheusa powinna rozłożyć na łopatki w 2 sekundy, ale z tego co tam czytałem, podobno w momencie uwolnienia z IH miała nie mieć tego swojego krzyku, a potem tak się wciągnie w intrygę Prometheusa, że już nie będzie chciała z tego rezygnować.
Ten gość od tego przecieku wrzucił scenariusz 5x10 Arrow. To było jakoś 1-1,5 tyg temu kilka dni przed pojawieniem się promo, więc jak widać część z tych jego doniesień (że ta Laurel, to Black Siren, impreza zorganizowana z okazji jej powrotu, jeden z dialogów) mu się sprawdza.
W tym odcinku mają przybliżyć nieco origin Black Siren. Trzeba mieć na uwadze, że na E-2 to Oliver zginął w katastrofie Gambita, a nie jego ojciec i to m.in dlatego tamta Laurel stała się villainem, o czym sama ma trochę opowiedzieć Oliverowi.
Nie ze S.T.A.R. Labs, a z Iron Heights. I nie prysnęła, a Prometheus ją dopiero ma wypuścić. Może wspomną coś na ten temat w 3x10 Flasha, bo Barry ma z pomocą Wally'ego wsadzić tam tego Jareda Morillo, więc będzie okazja, żeby napomknąć o ucieczce BS.
A jak nie, to nie ma problemu, bo Barry nie jest od wszystkiego i nie musi mieć informacji o więźniach, którzy prysnęli z IH. W Arrow wielu ich uciekało w S1 i S2 m.in Hrabia Vertigo i paru innych i Oliver też dowiadywał się o tym ze sporym opóźnieniem.
Zgodnie z info od blastr.com, Flash jest 4. najbardziej piraconym serialem w 2016 roku.
Pełny ranking:
1. Game of Thrones
2. The Walking Dead
3. Westworld
4. THE FLASH
5. Arrow
6. The Big Bang Theory
7. Vikings
8. Lucifer
9. Suits
10. The Grand Tour
Tak sobie myslalem i przeciez nawet gdyby RF był barrym w 4 sezonie, to jego kolor blyskawicy by go zdradzil ;v
Ma różne zabawki z przyszłości do zmiany twarzy, ma Gideon itd. więc pewnie i na kolor błyskawicy by coś zaradził.
Odcinek 15 2 sezonu, dla mnie wszystko jasne jak "zgadli"
I w sumie nie zgadli tylko doszli do tego krok po kroku
Btw, tak w ogóle savitar nie jest tak duzo szybszy od barrego, gdyz w odcinku 6, sezonu 3 flash biegal za savatarem normalnie.
Zoom natomiast byl tak szybki ze barry ledwo stal w miejscu gdy zoom poruszal sie szybko.
Po prostu barry nie da rady wymaxowac swojej szybkosci tak mocno jak z tachionami
Po pierwszym ciosie savatara, flash nie dal rady uzywac mocy dlatego savatar tak wydawal sie szybszy na poczatku odcinka 7
Odnosnie twojego stwierdzenia wczesniej z zommem i savitarem ;p
Jak to nie? Ślepy jesteś? :D
https://www.youtube.com/watch?v=QTlAguMl9xA
Zobacz sobie od momentu 3:10 savitar biegnie a za nim z tyłu pomarańczowa smuga, flash T_T
Wg mnie też Flash nie biegał za nim normalnie... Odstawał od niego i to sporo.
https://www.youtube.com/watch?v=u8mm3gvTt64&feature=youtu.be
Kolejne promo s03e10. Słaba jakość, ale wszystko można zobaczyć ;>
Ja widziałem już rano i jak Iris poznała swoje przeznaczenie, to zaczyna kozaczyć (bo to ona jest chyba tam w scenie z Plunderem i lufą między cyckami?). Seksowna z niej świnka się zrobiła, niech jej nie zabijają xD
Te fochy Barry'ego o stojak na kostium zrozumiałe. Pora w takim razie na Pierścień Flasha i niech Kid Flash sobie bierze ten stojak.
Czyli Iris teraz myśli, że skoro umrze za 5 miesięcy, to teraz może żyć na krawędzi, a i tak nic jej się nie stanie.
Wally strasznie kozaczy, ale nie ma co się mu dziwić. Jest już bardzo szybki (jak na dobrego speedstera :p). Jak włączy się ten filmik w prędkości 0.25 to widać, jak Barry i Wally biegną po autostradzie. Bardzo to rozmazane, ale Barry chyba est pierwszy a Wally tuż za nim.
Zdjęcia z planu 14. odcinka: https://imgur.com/a/2vsj9#STh67gK
https://i.imgur.com/G0Hhj69.jpg
DAT ASS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Seriale: LoT, Arrow, Flash i Supergirl zostały przedłużone o kolejne sezony
Czyli flash bedzie mial 4 sezon
To w sumie nie dziwne, bo amerykańce wszystko łykają, i nie wiem co CW musiałoby dać aby oglądalność była tak niska aby nie robić kolejnego sezonu
Keith David wcieli się w Solovara w 13 i 14 odcinku. Solovar to mądry przywódca goryli z Gorilla City i przyjaciel Flasha.
Black Flash już oficjalnie wraca w późniejszych odcinkach tego sezonu. Może pojawić się w więcej niż jednym serialu.
Music Meister wrogiem w musicalowym crossoverze z Supergirl.
Nie do końca. Pamiętam, kiedyś była taka historia w której Wally użył Black Flasha jako "broń" przeciw Darkseidowi. Może będzie coś podobnego?
To jest bardzo możliwe ;d
Albo Barry stanie sie Black flashem jak w komiksach. Aczkolwiek mam przeczucie ze kluczem do pokonania savitara będzie Black Flash, w s1 gdy barry nie dal rady pokonać RF zrobil to eddie
Łapcie kolejne zdjęcia z planu 13. i 14. odcinka: http://www.whatsfilming.ca/2017/01/10/the-flash-season-3-episode-13-photos/?plat form=hootsuite
Cisco już w kostiumie, Julian współpracujący z Team Flash i Caitlin pod rękę z Julianem. Ostatnio chciała go upić, teraz to, czyli gość jest już praktycznie martwy. Szkoda chłopa, polubiłem go :(
A tak btw, niezła patolka się odwala w tym serialu. Parę odcinków temu Caitlin porwała Julka i torturowała go, teraz BFF, a pewnie zaraz związek :D
Chyba, że gość lubi na ostro, to wtedy go rozumiem.
Przeciez Catlin ma się stać killer Frost wiec ten związek dlugi nie będzie :O
W sumie to jest bardzo możliwe ze Julek zastąpi caitlin
A gdzie ktoś powiedział, że stanie się KF = bycie złą/villainem?
Ta wizja, którą widział Cisco równie dobrze może dotyczyć jego i to on stanie się zły. W końcu jego sobowtór Reverb też był villainem.
Teraz będą tak mieszać widzom w głowie, raz dadzą wkur*ioną Caitlin, potem kolejne fochy Cisco.
Coś jak Człowiek w żelaznej masce z poprzedniego sezonu. Tam też co odcinek wciskali pod maskę kogoś innego, żeby zmylić widzów.
Gdy trafił do przyszłości barry ,to była tam informacja że Killer Frost pozostaje na wolności, więc to oznacza że policja szuka ją.
Poza tym wiesz Azazel, Vibe w komiksach to dobra postać, a KF zła więc myślę że jednak mogą to zrobić
Oby nie, bo jednak lubie tą postać i wolałbym aby to ktoś inny przejął rolę KF, ale dla mnie jakoś to wszystko wskazuje
Wiem, sam ją wrzucałem, ale to może być kolejna zmyłka.
Może ten nigga, który pracował z matką Caitlin doniesie na nią do CCPD lub ktoś inny to zrobi i będą szukać KF. A jako, że to CW, potem zrobi ona coś dobrego dla miasta i jeszcze dadzą jej order uśmiechu i klucz do Central City.
I wcale KF nie jest tą złą. Tzn. była, ale z tego co jakiś czas temu wrzucał BluRay2012, w najnowszych komiksach zrobili z KF tę dobrą, przypadek? Nie sądzę.
Komiksy teraz robią pod serial, np. po kilkudziesięciu latach wrócili do nich Dominators, było to tuż przed ogłoszeniem ich jako głównych wrogów w crossoverze.
"A tak btw, niezła patolka się odwala w tym serialu. Parę odcinków temu Caitlin porwała Julka i torturowała go, teraz BFF, a pewnie zaraz związek :D
Chyba, że gość lubi na ostro, to wtedy go rozumiem."
Ale te kajdanki blokują jej moc tylko na dłoniach, chyba, czy jednak całkowicie? Jeśli to pierwsze to przy pierwszym pocałunku koleś byłby zimny niczym lód na Antarktydzie ;)
Chyba całkiem. Inaczej już dawno jej wygląd by się zmienił - włosy, usta, oczy. Jak w tej scenie, kiedy brała prysznic.
Jeszcze oficjalny opis 3x10 „Borrowing Problems from the Future”:
BARRY WALCZY O IRIS — Barry jest dręczony przez wizję przyszłości, gdzie Iris ginie z rąk Savitara. Kiedy przestępca Plunder (Stephen Huszar) pojawia się w Central City, Barry przypomina sobie obecność złoczyńcy w jego wizjach przyszłości i obawia się, że schwytanie Plundera scementuje los Iris. Zdezorientowany wahaniem Barry'ego, Wally decyduje się wkroczyć na drogę Plundera jako Kid Flash.
Caitlin oferuje Julianowi pracę, a H.R. przygotowuje się do wielkiego otwarcia S.T.A.R. Labs Museum.
Emisja w USA: 24/01/2016, 20:00
Emisja w PL: 25/01/2016, 02:00
Robbie Amell powróci w tym sezonie jako Ronnie Raymond. Nie wiadomo jeszcze jak i kiedy, ale powróci.
Po coś musi wrócić. A że ma wprawę w umieraniu, to dlaczego by nie kontynuować trendu?
A może wróci po prostu jak snart w flash, jako hologram/wspomnienia itd, albo jak matka barrego w speed force. Jako żywa osoba z E1 raczej nie ma opcji aby wrócił, bo dla mnie to bez sensu by było. Mógłby wrócić jako Firestorm z E2, ciekawa relacja z Caitlin może nawet by się nawiązała :D
Firestorm z E2=Deadstorm jest martwy. A nie pamiętam znaleźli ciało Ronniego czy wciagnelo go do dziury?
firestorm leciał pomóc Barremu z osobliwością, Steina wyrzuciło i wrócił, Ronnie nie.