Nie chcę zaspojlerować, ale przeczytałem wywiad z Brandonem McKnight i powiedział, że spotkanie z ojcem bardzo go podbudowało i nie może zdradzić co buduje i jaki ma to mieć użytek, ale zdradził że będzie to miało ogromne znaczenie dla całej historii, i ten projekt jest tj. pasjonującym projektem...
JA UWAŻAM, że posiadaczem Still Force jest ojciec Chestera, tylko nie wiem jak mógłby to być właśnie on?...
Może skoro Still Force jest odwrotnością Speed Force i Speed F. wybrało sobie ciało fizyczne to Still F. może potrafi to samo? To jest dopiero zagadka
Nie chce być nie miły, ale wydaje mi się, że już istnieje ciało fizyczne dla Still Force i jest nim Deon Owens, który był przedstawiony w tym odcinku albo może tak naprawdę być to OG Harrison Wells.
Mi się wydaje że Deon nie jest fizyczną formą.
A propos Wellsa to gdy się ,, odradzał", na grobie pojawił się taki jakby zielony pył. Still force też jest zielone.
Poza tym sam Wells powiedział że może się pojawić w dowolnym miejscu i czasie, a przecież still force daje właśnie takie możliwości.
Więc może ten Wells to tak naprawdę fizyczna forma still force ?