proszę o pomoc w poszukiwaniu filmu fragglesy w polskiej wersji językowej. szukałam go wszędzie i nigdzie go nie ma. może ktoś z was wie gdzie go szukać lub posiada go w swoich zbiorach. pozdrawiam i z góry dziękuję /aga
Też tego szukam. Na filmweb napisali że jesienią br. ma się pojawić pierwsza seria(12 odc.) na DVD. Wydawnictwo Studio Printel. Nie wiadomo mi nic o tym kiedy dokładnie się ukaże i gdzie tego szukać(w kioskach?) oraz czy będzie z dubbingiem lektorem czy też z napisami. W TV był z dubbingiem o ile pamiętam, ale wczesne odcinki chyba z lektorem ale mogę się mylić.
Mam wielki sentyment do tego serialu.
na 25 pazdziernika jest przewidziana premiera Fraglesow na DVD.
1 DVD czyli jedna czesc, bedzie zawierac 75min serii, beda dwie sciezki - oryginalna angielska i polski dubbing. Napisow niestety brak. Format obrazu 4:3. Dystrybucja BestFilm. Plyty beda dostepna w sklepach z plytami DVD, nie sa to gazetowe wydania.
Nie wiem jak to podzielone bedzie bo nie pamietam ile trwal jeden odcinek. Martwi mnie tylko ten polski dubbing. Za moich czasow jak fraglesy nadawali byl LEKTOR, po xx latach zaczeli nadawac fraglesow z polskim dubbingiem co kiedy uslyszalem w tv bardzo mi sie nie spodobalo - bylo bez klimatu. Skoro ma byc ten beznadziejny polski dubbing to mogli chociaz wrzucic polskie napisy. A napisow z tego co widac bedzie brak. Lipa.
Tego się obawiałem(dubbing). A jednak dobrze pamiętałem że było kiedyś z lektorem i potem dopiero zrobili dubbing. Mam i miałem dokładnie takie same odczucia jak ty. Chyba nawet przestałem oglądać tą serię powtórkową.Zresztą z filmami animowanymi było podobnie. No ale teraz Fraglesy to perełka i może coś tam kupię. Nie wiem tylko czy całą serię. Wyjdą 25.10 ? Jak miło w moje urodziny się pojawią Fraglesy na DVD :)
Żeby tak można było zdobyć napisy i jakoś dopasować. Ehh nie realne chyba. Najlepszy byłby jednak lektor jak dla mnie.Lepszy rydz niż nic jak to się mówi.