Kocham ją! Oglądam wiele kreskówek na nickelodeon{Spongebob kanciastoporty, Pingwiny z
madagaskaru,Sanjay i craig}ALE!!
FRED SZCZĘŚCIARZ RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sanjay i Craig... BŁEEEE... nawet mi o tym CZYMŚ nie wspominaj. A w tym co ci się tak w ogóle podoba?
Nie miałam pomysłu dać innej kreskówki. A naprawdę o Sanjay i Craig myślę tak samo jak ty BŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
A czy to ogladales. Tylko jedyny masz takie problemy.Czy ty wiesz ile ta kreskowka ma nagrod.Dawniej mialam problem taki jak ty.Nie lubialam Freda ale ogladnelam i mowie teraz ze jest zaje***ty Wiec zachecam cie do ogladniecia no Fred jest naprawde super kreskowka i nie zasluguje na takie komentarze Bajeczka bez przemocy a dales mu ocene 2 Wstydzilbys by sie Zranic fanke:'( Jak mi odpiszesz to napisz co tak ci sie nie podoba.Ale mam pytanie czy wogole ja widziales dlaczego w pierwszej odpowiedzi wspominales o Sanjay i craig chociaz pisales o Fredzie jakie ty bajki na nickelodeon lubisz
Oglądałem ten serial. Najzwyczajniej w świecie kwestia gustu, nie podobają mi się czarni charakterowie i często dość suche dowcipy. Kosmici, szczerze wyglądają słabo. Poboczni bohaterowie, tacy jak najlepszy kolega głównego bohatera i szkolny chuligan strasznie mi się nie podobają. Poza tym, w sumie, nie jest aż tak źle. Rozważę podniesienie oceny.